Diyetisyen Evet kızlar bende şükür yazıyorum doğum hikayemi kavuştum miniğime ama nasıl kavuştum bir ben bir Allah biliyor. 40+1de suni sancıyla doğumum başlatıldı 7:30dan 12ye kadar sancı çektim gittikçe artan bir ağrı ama dayanıyorum yinede sürekli doktorlar gelip gidip bakıyor ssadece 1 cm açıklığım ilerlemiyor neyse ben sancıyla cebelleşirken bir anda bütün doktorlar yanıma geldi aynı zamanda nst de bağlıydım kalp atışları yavaşlamış kızımın acil sezeryana almamız lazım dediler apar topar genel anesteziyle sezeryana alındım. Uyandığımda ilk kızımı sordum odaya çıkınca getireceklerini söylediler ve odaya çıktığımda ordaydı bile :) ilk buluşmamız bu şekilde oldu. Fakat akşamına sürekli kusmaları olduğu için birde strese girdiği için kanalda sıkışmış çıkamayınca strese girmiş yavrum ondan kaynaklı bir enfeksiyon durumu olabilir diye yoğun bakıma götürüldü şuan yoğun bakımda ama inşallah iyi olacak sadece huzursuz çok ağlıyor birde antibiyotik tedavisini de başlamışlar inşallah daha da iyi olup kavuşucaz birbirimize dua edin lütfen kızlar. Normalde yazmayacaktım ama Merak edenleri merakta bırakmakta istemedim birde sizden dua da istiyorum biran önce iyileşip yanıma gelir inşallah 🤲🏻
AlyaSu Diyetisyen canım Allah yardımcın olsun inşallah biran önce evladını kucağına alıp çıkarsın hastaneden,bol bol dua et bizimde dualarımız seninle
deletedmom6295 Diyetisyen bu yeni nesiller doğuştan stresli annesi. ben de cuma doğum yaptım sezaryende strese girdi oğlum.3. gün oldu biz de küvezdeyiz kavuşmak için gün sayıyoruz. üzülüp sütünüzü etkilemeyin bol bol sağım yapın bebişlerimizin ihtiyacı var
Diyetisyen deletedmom6295 öyle yapıyorum inşallah sütlerimiz kesilmez sağıyorum ama sizede geçmiş olsun
Miss deletedmom6295 bu stres olayı nasıl oluyor yani onlar daha çok minik bende 34 haftalıgim sezeryan olcak kismetse ama strese girmemesi elimizde mi
deletedmom6295 Diyetisyen teşekkür ederim. bol dereotlu lor ayva kompostosu rezene yavaş yavaş çoğalıyor allahın izniyle rabbim sağlıkla eve getirmek nasip etsin bal evlatları
deletedmom6295 Miss mesela benimki yukarı kaçtı doktor amcamız 3-4 dkda ancak çıkartabildi. o arada strese girdi ve sonuç küvezde yaramaz.
Miss deletedmom6295 gelesi yokmuş ya doyamamış anne karnına kıyamam inşallah hemen çıkar canım kuvezden kuzucun
Altin23 Miss Mucize_1 pcos yüzünden mi hamile kalmadım canım yoksa başka sorun da var mıydı sende ya da eşinde?
Aminem Diyetisyen Rabbim yardımcınız olsun. Yavrunuza en kısa zamanda saglicakla kavusmayi nasip etsin inşallah. Amin 🌹