iremd-1798 Momm0606 ben yengeç 🥰 İlk prensesim yay İkinci prensesimde bir aksilik olmazsa yengeç olacak ❤️❤️
AjdaDiri Momm0606 Ben Yay , Babamız akrep , oğlum yay , şimdi hamileyim başak olacak cinsiyetimiz kız 😇😇🤣😂😂
BekarAnne19 Momm0606 ben boğa burcuyum 7 günlük kızım da balık burcu anlaşır miyiz bilmiyorum normalde 29 Mart’ta dogacakti ve koç olacakti ama erken doğum yaptım balık burcuna denk geldi inşallah uyumluyuzdur 😂
pamukprensesim Birisii35 ayni biz ama kizimiz muhtemelen basak burcu olur😃 bu arada yay burcu es zor degil mi sizce de💆🏼♀️😅
Liyamm1 Momm0606 Merhaba 🤍 Ben yay eşim başak burçu oğlum ya ikizler burcu olaçak ya yengeç insAllah 🥹
NGold Ben İkizler burcuyum eşim aslan bana ikizlerden şikayet edip duruyordu bir gün inş çocuğum ikizler burcu olur dedim gülüştük 1-2 hafta sonra öğrendim ki hamileyim ve kızımda ikizler burcu olacak 😅😅😅😌😌 Şimdi kocam bey düşünsün 😂
annelik_4 Momm0606 bende başak eşim aslan burcu şükür iyi anlaşıyoruz bir de ikizler burcu oğlumuz olacak bakalım nasıl olacak☺️
esnyz14 Momm0606 Ben Akrep, eşim yengeç, kızım aslan. Tam bir cırcır böceği kendisi. İstediği olmayınca ve acıkınca yıkar ortalığı.💘💘
Momm0606 esnyz14 Yükselenim aslan, annemgile yaptığım nazı çok iyi hatırlıyorum ve seni çok iyi anlıyorum şuan 💗☺️
Firstpreg Momm0606 Karı koca başak burcuyuz da başakla ikimizin de alakası yok ☺️ Oğlumuz ikizler olacak inşallah