SenaDikkaya Momm0606 ben başak eşim yengeç oğlum temmuzda geliyor oda yengeç yengeç erkeğiyle hayat muhteşem sadece ev ve yemek 😂😂
Fnsengul Hulo2105 bence de birazcık tırsabilirsin 🤭 7,5 aylık bir aslan burcu oğlum var şimdiden inatçı istemediği bir şeyi asla yapamıyoruz 😂
Gzdeaziz Fnsengul ya benim oğluşum da Allah’ın izniyle vaktiyle gelirse aslan olacak yiğenim var kız aslan çok hırslı başarısızlığa tahsmmülü yok erkek aslan nasıl olur bilemiyorum
Hulo2105 Fnsengul kardeşimin yükseleni aslan o bile içimizden geçiyor asllaa başkasının dediğini yapmaz hep kendi dediği😅
Cennet-polat Gzdeaziz çok zeki oluyor oğlum aslan algısı çok açık çok akıllı çokta yaramaz belkide ilk çocuk olduğu içindir yaramazligi ama biyere gidince direk fark ediliyor iki yaşında konuşması bile büyük biri gibi maşallah 🥰
KurkmantoluMadonnaa Yorumları tek tek okudum, kendi ikizler olup eşi başak olan hiç yok😅 umutsuz vakayız herhalde 🤭 Oğlumuzda koç olacak nasipse❤️
birmeleginannesi_ Momm0606 Ben terazi😍 Eşim Koç 🥰 Bebişimiz Aslan olucak galiba zamanında gelirse 🙉 Nasıl olur aslan erkek bebekleri aslan terazi aslan koç uyumu nasıl bilen varmı 🙉
MadameNoire Momm0606 ben aslan eşim akrep ilk dogumum olacak 2 hafta içinde oğlumuz koç 😂♥️ oğlumla anlaşırız da kocamla zor anlaşırlar gibi gözüküyor 😁
MadameNoire Missprincess benim kocamın huyu zor ya kardeşim var koç burcu onun da huyunu biliyorum eğer benim oğlan dayısına çekmiş olursa yandık.. Kadın erkek ile erkek erkek ilişkisi farklı olur illa ki🤭😀
SrpYlmz Momm0606 Ben terazi , eşim boğa kızımızda 27 Ağustosta doğacak gözüküyor nasip olursa oda başak olucak ☺️