Hulya-003 BirAskMasali1323 al benden de o kadar iki çocuğum ve eşim koç burcu mükemmel egoist tamlaması 🤣🤣
BirAskMasali1323 Hulya-003 Ay hiç sorma bacım ya Allah yardımcımız olsun egoist dediğim dedik benimki benim koç burcunu idare etmek çok zor 😅🤦♀️
Figen_Can Momm0606 Eşim Başak Ben Terazi Şuan 12 haftalık hamileyim bebişimle hemen hemen aynı güne denk geliyorz yani bebişim de terazi olacak inşallah
Rmys-fFth Bn koç burcu Eşim boğa Burcu İlk kızım aslan Burcu Doğacak kızım zamanında doğarsa ikizler burcu
Akcaninannesi Momm0606 ben ikizler kızım akrep eşimde akrep henüz bana karşı bir sempatisi yok çocuğun tamamen babasına gülüyor onunla daha çok mutlu buda sinirimi bozuyor yalan yok 😂
nnurergun_1103 Momm0606 ben kova kızım inşallah yengeç eşim akrep uyumları nedir bilmiyorum sağlıkla gelsin kizcem 🤭🥳😍
Serendipity16 cakebabe amin inşallah 🤲🏻 Benim eşim genelde alttan alan taraf ya sakin yapısı yoksa bende hemen sinirlenen her şeyi çok büyüten panik biriyim ama eşim sağolsun hep dengeliyor beni 😂
Devrim2024 Momm0606 ben yengeç eşim aslan şimdi hamileyim oda Haziran da ikizler olacak hayırlısıyla biz eşimle çok uyumluyuzz
rich_mom Momm0606 eşim ve ben kova burcuyuz 5 gun var aramızda. Oğlumuz insallah koç burcu olacak uyumu hakkında hiç bir fikrim yok
Missprincess rich_mom annem ve kız kardeşim kova ve hiç anlaşamıyoruz 😂 genelde inatlaşırız ve benim dediğim olur. Kovalarda da süper bi özgüven ve her şeyi ben bilirim havaları var o yüzden de tartıştığımız oluyor.
rich_mom Missprincess koç burcumusunuz benim abimde koc burcu bizde çok surtusuruz çünkü baskın karakter ikiside ozguvenli o nedenle biraz zor oluyor bizim korkumuz oğlan dayıya dedikleri misali ayni burc olacaklar çekeceğimiz var gibi🤣