Nesegull Kızlar doktorum şu tarihte gel ense kalınlığına bakicaz dedi yani detaylı ultrasonda mi bahsediyor siyah beyazlı oluyor detaylı yoksa renkli mi hiç bilgim yok yazarmisiniz.☺️
Myrtle Nesegull kacinci haftanizdasiniz ? Detayliya perinatoloji uzmani 20 24 arasi bakiyor genelde. Uzun suruyor tum organlar inceleniyor
Ardensmami Nesegull doktorunuzun bahsettiği normal usg 11-12haftalar arasında ense kalınlığı ve nazal kemik kontrolü yapiliyor down sendromu veya daha farklı rahatsızlik var mı diye sorun görürse daha kapsamlıı testler istiyor detaylı usgde siyah beyaz bi usg renkli değil perinatoloji doktoru yani yalnızca uzman tarafından detaylı incelenen usg çeşidi
yeni-annelik Myrtle detaylı için illa perinatolojiden mi randevu almak gerekiyor ben özel takipliyim ikili test yaptırırken doktor bir sonraki için 20. Haftanda gel dedi bana yoksa radyoloji doktoruda detaylı bakıyor mu
Tugba123_ Detaylı ultrason bebeğin tüm organlarını, fiziksel bütünlüğünü görmek için yapılıyor. Ben 21.haftadayım 24.haftaya kadar gitmem gerekiyor
Ardensmami Radyoloji doktorunun detaylı usg ile alakası yok detaylı ultrasonu sadece perinatoloji uzmanı bakar 20-24haftalar arasında bakılır ve ücretleri fazladır ama 25-40dk arası boyunca bebegin tüm organlarını incelenir bir sıkıntısı varmı yokmu bakılır bence gerekli benim kadın dogum uzmanım bi problem yok bebişte ama yinede detaylı usg bastırabilirsin demişti ben yaptirmiştim ben gerekli oldugunu düsünüyorum yeni-annelik
Myrtle yeni-annelik bende ozel takipliyim. Kendim perinatoloji doktoru buldum 22deyken. Gittim 1 bucuk saate yakin. Bir sürü rapor ve organlarin vb goruntusunu verdi. Skinti yoktu sukur. Kendi doktoruma da goturdum raporlari o da bakti
yeni-annelik Ardensmami ben radyolojinin önünde beklerken 6 aylık hamile anneler detaylıya girmek için bekliyorlardı bana o yüzden merak ettim banada 20. Haftamda gelmemi söylediği için dedim detaylıda mı bakıyor acaba iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim en iyisi onada sorayım o beni yönlendirir herhalde
Nesegull Ardensmami canım ücretleri nekadar ve ne kadar öncesinden randevu aldın ben 14 haftalıkken gel dedi ense kalınlığına bakicaz dedi detaylı ultrason olmuyor yani şuan doktorun dediği öyle mi
Ardensmami Nesegull Detaylı oldugunu düsünmüyorum acil durumda 20den önce detaylı bakıyorlar ama sizinki öyle bir durum değil gibi
Nesegull Ardensmami hayır 11hafta olacaktım doktorumda gün verdi normal 3hafta sonra ense kalınlığına vs bakicaz dedi tamam dedim 20 24 arası dah detaylı ve renkli bakılıyor evet o zaman özele gitmeyi dusunuyorum