Mavi-elif Ozlemmmmm baby ne toz leke çıkarıcısı en iyisi oğlumun bebeklk kıyafetlerindeki sarı lekeleri hep çıkardı 3 sene önceki lekeleri suyu kaynatıp tozdan atıyorsunuz bi kaç saat beklesin suyun içinde hiç kalmıyor lekesi
dogurangaplumba Mavi-elif aa bende alayım benimde kızımdan kalanlarda var biraz ama leke süresi önemli değil mi? 8 yıllık bizim kıyafetler
Mavi-elif dogurangaplumba bizim beyazlardaki 3 senelik sarı lekeleri çıkardı kaynar suya attım erittim bi makina çamaşırı 😂 kovada bi gece bekledi ertesi gün makinaya attım yıkadım çıktı bütün lekeler
dogurangaplumba Mavi-elif çarsamba günü bebişe ufak tefek alışveriş yapacağız not alayımda unutmayayım teşekkür ederim 🤗
Mavi-elif dogurangaplumba Hepsiburadada indirime giriyor 50 TL’ye düşüyor arada yinede mağazada daha pahalı oluyor genelde
dogurangaplumba Ozlemmmmm ne zaman alcaksın birbirimize çıktı yada çıkmadı diyelim hangimiz önce alcak 🤣 ben elite home de deneyecektim
dogurangaplumba Mavi-elif ikisinide alayım o zaman benim kargo işi sıkıntı ya eşimin iş yerine gidiyor kargolar internetten bişey alasım gelmiyor