Mesen Diyet yapan var mı arkadaşlar ne kadar az kilo alırız nasıl sağlıklı besleniriz şimdiden 3 kilo almışım normal mi 17 haftalık
snowglobe Mesen Bende yapmak istiyorum gidişatım hiç iyi değil. Sızın ki normal bence ama ilk kilo da önemli
Cerenglr Mesen gebelikte diyet yapılmaz eğer aksi bir durum söz konusu değilse ama kilo kontrolü için basit karbonhidratları ve şekeri kesmek sağlıklı beslenmek yeterli :)
Tugcee09 Mesen bende 67 ile hamile kaldm 13. Haftadayım. 70 kiloyum.dün diyetistene başladm kilo vermek için değil . Hamilelik sürecinde yeterli ve dengeli beslenmek içinn. Bugun ilk günümdü çok tok ve sağlıklı hissettim kendimi hiç acıkmadm
Cerenglr Mesen sebze , meyve, et, tavuk, balık gibiiii Ekmek hamurişi çikolatanın bi yararı yok zaten
Mesen Tugcee09 aslında şöyle amaç zayıflamak değil düzene girmek mesela oruç tutmuyorum ama eşim için sahur hazırladığımda ben de yiyorum. Yemeden olmuyor
1ciftyesilgoz Diyet yapmayın sağlıklı beslenirseniz zaten 3. Trimester kadar çok kilo almazsınız. Ben 3. Trimestere girene kadar 4 kg civarı almıştım . 3 trimesterde ise 3 kg birden aldım . Abur cubur yeme protein odaklı beslen bol su iç