Sedagulbarandak AlyaSu Veyselimiz benim 2li riskli çıktı değerler yüksekti ama 3lü testimiz temiz çıktı
Smyyy Çoğu kişi yaptırma ben yaptırdım çok pişmanın diyor bebek sağlıksız olsa aldıracak mısın yapma falan bende 3 hafta sonra yaptıracağım ama biraz da endişeliyim
FindiksMom Smyyy evet ben de yaptırmadım eğer öyleyse de evlat evlattır Allahtan gelene kapımız her zaman açık dedik yaptırmadık Allahtan hayırlısı
Veyselimiz O korku hiç gitmiyoki zaten hayırlısı öyleysede yapck bisey yokki cnm guatr varmı sende AlyaSu
AlyaSu Veyselimiz yok canım,ama ben çok üzüldüm ikilide doktor su ver dedi yok dedim herşeyine kabulüm ben minigimin
Yenihamile11 Benim ense kalınlığı 2.2 cıktı devlet hastanesinde Özelde de aynı 2.2 ama doktor burnu cok düz dedi öyle bir sikinti olmaz sorun yok demişti Bende kararsizim yaptiriyim mi 3 cu testi ve fiyatları ne kadar acaba
Ipeku Kizlar merhaba bende yaotirdim geven hafta test devlette randevum haftaya aka baktim smdi sanirim cikmis sonuc anlayan varmi doktorum hic ense kalinligi vs bahsetmedi 🤷