EbruSezen 1bebe1meow ay vallaha yorumlara göre rahim genleşmesi sebebiyeti olurmuş dün yedim 1 tane yutmadım ama tadını almakta yetti 🤣 psikolojik olarak koca gece rahmim ağrıdı😀
1bebe1meow EbruSezen Allah Allah öyle bişe olsa benim rahim çuval olurdu 😂😂😂 bugün bile yedim tabiki her şeyin fazlası zarar ama bence ye çünkü canın istiyor yiyemiyorusn stres etmek daha kötü etkiliyor 😢
EbruSezen mineoksuz11 bugün yine istedi canım anneme diyorum ver bi tane yiyim ben yemeyim diye kendi bitirmiş hahahaha
mineoksuz11 EbruSezen korkmuş demek ki 🥹 dediğim gibi minik bir ısırık nefsinizi köreltir diye düşünüyorum ya benimde şekerim çıkmadı testte ama tatlı yiyince kötü oluyorum denk geliyor bazen minik bi çatal alıp bırakıyorum napayım
EbruSezen Civciv53 gerçekten stres çok etkili şuan bizde bebeğimizin babası bizi istemedi bebeği reddetti tek başıma atlatmaya çalışıyorum herşeyi Allah düşman başına vermesin
Civciv53 EbruSezen yazacak kelime bulamadım canım Allahım sana sabır versin sana öyle kapılar açsın ki bugünlerini unuttursun. Bak kendin dedin imkansızken hamile kaldın bu bir mucize değilde ne? Çok güçlüsün bir kadın olarak buna odaklan o adamıda Allah ıslah etsin ne diyeyim ya.
Bernush EbruSezen Benim de bi ara canım çekmişti, doktorum 1-2 tane yemekten bişey olmaz demişti. 1 tane yiyip geçmiştim. Sonra bi daha yemedim. 1 tane yemek için doktorunuza sorun yine de her doktor, her hamilenin değerleri aynı olmuyor.
tugceck EbruSezen bende deli gibi işkembe çorbası ve kokoreç aşerdim 2. ayımda artık nefsim köreldi galiba istemiyorum 😄 16. haftamdayım
EbruSezen Civciv53 savcılığa verdim zaten zorla bebeğimi ailesi ile aldırmaya çalıştılar özel bi doktora muayene ayağına götürüp doktora el altından para verilmiş nice nice şeyler Allah içimi biliyo inşallah çocuğuma sağlıklı bi ebeveyn olurum allahtan tek istediğim bu güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
EbruSezen mineoksuz11 bende hiç tatlı yiyemiyorum ama dehşet canım istedi ama korktum yiyemem daha artık
Civciv53 EbruSezen amin cümlemizden aman aman uzak dur canım. Hayırlısıyla inşallah evladını kucağına alırsın inşallah kolaylıkla sağlıkla 🤲🏻
mineoksuz11 EbruSezen işte hiç yemeyince de zor oluyor dediğim gibi minik tadına bakıyorum ben sadece
Fundahakanb EbruSezen doktora dedim hurma yiyorum diye fosfor nihayetinde günde birden fazla yeme doğumj hızlandırıyor biliyorsun dedi tamam dedim .yiyorum bi tane nolcak normalde de evde hep bardır ve hep yerim