erenilhan Zeyna27 anlamıyorsun okuduğunu asla. Ben kayıp yaşamadan ilk hamileliğimde hiç bir şikayetim en ufak sorunum yokken ölçüldü ve 34 mm bu hafta için az takip edilmeli dedi. Anlamanda sorun mu var sen benim dediğime gel önce okuduğunu anla
Zeyna27 erenilhan sizde anlamıyorsunuz bende aynı haftada 34.5 mm ile iyi dendi ben bi yerimden uydurmuyorum kızım kucağımda daha dün bu bebeğim de de 34 çıktı ideal dendi sizin doktorunuz öyle demiş benim doktorum böyle yanlış diyemezsin ben sizin söylediklerinize bişey demiyorum ama insanları hemen doğum yapacakmış gibi paniğe sokmaya gerek yok riskli takipli bilmem ne
Civciv53 Zeyna27 hanımefendi son kez yazıyorum burda yattığım yerden kıçımdan uydurmuyorum. DOKTORUM 35mm ALTINI RİSKLİ GÖRÜYOR. 12. Haftadan itibaren bizzat kulaklarımla doktorumdan işittiğim ve uzunluğum 42 çıkınca çok iyi dedi. Daha ne kadar açık olabilirim. Bu bana has bir ölçüm değil. Kadına zaten benim yaşadıklarımı yaşarsınız demiyorum. Çoğu gebe de bu sorun bir veya daha fazla bebeğini kaybetmeden anlaşılamıyor. Kaybetmesin diye yazıyoruz. Balık baştan kokar tedbir alsın sorsun muayenesinde ne zararı var bir daha ölçtürse vajinal. Neyi diretiyorsunuz anlamıyorum ya. Siz ölçtürmeyin ölçtürenlere de mani olmayın. Herkes siz gibi olucak diye birşey yok.
Zeyna27 Civciv53 bende ölçtürdüm siz riskli durumda olduğunuz için riskli görüyor olamaz mı zaten siz anlamıyorsunuz biz de bi yerimizden. Uyduruyoruz zaten demi daha dün gittim diyorum hala beni sorguluyorsunuz !bende muhatap olmak istemiyorum herkesin bildiği kendine siz bilirsiniz siz söyleyin siz konuşun yanlış yanlış paniğe sokun veballeri üstünüze artık başka diyecek bişey yok
_Minik_ Civciv53 kesinlikle gitmek gerek 12-14, 16-18, 22-25, 28, 34 haftalarda mutlaka gidilmeli. Bu arada ben bir şey sorayım size. Radyoloji uzmanları ultrasonda hamilelere bakmıyor mu türkiyede?
Civciv53 _Minik_ bazı hastaneler mesela üsküdarda hospital türkte detaylı ultrason için radyoloji uzmanı bakıyor bir sıkıntı görürse perinatolojiye yönlendiriyor diye biliyorum. Ama genelde 2li detaylı falan bunları perinatolog yapması daha güvenilir. Çünkü işinin ehli olan onlar oluyor.
Zeyna27 Civciv53 ettiğiniz beddua sizi bulur hanımefendi ne kadar terbiyesizsiniz siz ben hamile bi insanım kimin duası bedduası kabul olur bilmem ama dilediğin kötü şey seni bulsun
Civciv53 Zeyna27 hanım efendi önce siz yazdıklarınızı okuyun. Önce siz bana veballeri üzerine dediniz bende kabullendim önce kim kime beddua etmiş bir okuyun. Sizin gerçekten yazdığını anlama probleminiz var. Terbiyeyi sizden öğrenecek değilim. Önce yazdıklarını oku anla. Ayrıca duayla ilgili bir atasözüde var ama söylemek istemiyorum. Anladınız siz.
Zeyna27 Civciv53 vebal alıyorsunuz dedim bu beddua değildir önce siz anlayın aynen itin köpeğin duası kabul olsaydı gökten ne kemik yağardı şimde yol al bedduanı ettin karşılığını alırsın umarım ki bir daha birine beddua ederken 2 kere düşünürsün kimin vebaline girdim kimin bedduası tuttu diye terbiyesizsin evet benden öğrenebilirsin insanları saçma sapan bilgilendirmek yerine neler söylüyorsun sonra da haklı gibi daha bide bana beddua ediyorsun hadsizsin çünkü sizi pis kalbinizden geçenlerle başbaşa bırakıyorum! Herkes kalbinin ekmeğini yer!! Ben başkası ile yorumlaşırken araya atlamasaydın ki bu duruma gelmezdi bedduanızı almadığınız sürece beddualarım olacaktır !!
Civciv53 Zeyna27 hanım efendi yazdığımız aynen şöyle “ siz söyleyin siz konuşun yanlış yanlış paniğe sokun veballeri üstünüze artık başka diyecek bişey yok” bu sizin cümleniz tekrar okuyun bakalım. Kim kime ne demiş. Veballeri üstünüze ne demek ? Afkurma ordan çok. Terbiyeyi senden öğrenecekmişim. Ben kimseyi yanlış bilgilendirmiyorum boş boş laf cambazlığı yapma. Kendi yazdığını bile bilemeyecek kadar acizsin. Senin gibilerden korkmuyorum. Allah a şükür ben rabbime güveniyorum. Sizin gibi pis ağızlı insanların beddualarından hiç mi hiç etkilenmiyorum.