Melissssgrc Malum ilaç kullanamıyoruz doktorum Önersede ağrı kesici felan hiç almadım istemiyorum . Boğazlarım yanmaya başladı bugün sıtmalanıyorum soğuk algınlığı başlangıcındayım önerileriniz var mı ?
Melissnil Melissssgrc parol ağrı kesici ateş düşürücü olduğundan günde 3 taneye kadar içebilirsin cnm bende yeni atlattım daha. Portakal limon mandalina sıktım üçünü karıştırp öyle içtim bide ballı süt içtim 3 günde iyileştim 🤗
SevgiTkn Melissssgrc canım sana en güzel tavsiyem ıhlamur en güzeli o başka hiç bir şeyle uğraşma birde bal koy içine oh mis diğer içecekleri bulmaya uğraşma hepimizin evinde bulunan en faydalı içecek 💋💋😘Birde tabiki mandalina portakal kuru soğan
Lenax Ben bir ara soğuk algınlığı yaşadım hapşurma ve geniz akıntısı vardı. Aile hekiminede sordum. Ayaklarıma gece yatarken ve sabah kalkınca viks sürüp çorap giydim. Günde bir iki fincan ıhlamur içebilirsin. Bol su içmek gerekli. Baş ağrın ya da ateşin olursa parol kullanabilirsin. Meyve ye. Buharda tıkanıklıklara iyi geliyormus. Doğal yollardan atlatırsın inşallah