25 + 2′den Selam kızlar ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde kadın doğuma gittim İlk haftalarda o doktor bu Doktor bir türlü devlette Doktor bulup beğenip İşte bu benim Doktorum diyemedim sonra Şişli Etfal Hastanesi’nde İkili tarama testinde Alev Hoca ile tanıştık ve İşte bu benim Doktorum olmalı dedim detaylı’ya kadar onunla devam ettik Ama öğrendim ki doğumlara girmiyormuş ve kendisi perinatoloji doktoru olduğu için Benim de çok şükür riskli bir gebeliğim olmadığı için kadın doğum a dönmem gerektiğini söyledi Çayır başı binasına gidiyorum bu arada bugün şeker yüklemesi için tekrar hastaneye gittim gitmişken bir kadın doğuma randevu alayım muayene olayım istedim ama hep asistanlar var Yani diyeceğim o ki hala bir doktorum yok şeker sonuçlarımı göstereceğim orada da hala içimi rahatlatabilecek ve takibimi yapabilecek bir doktor yok Size sorum devlette mi doğum yapılmalı özelde mi Çok saçma bir soru olacak ama😂 Kim istemez güzel hastanede doğurmaya ama yakınımdaki hastane Muayene ücretine 1200 normal doğum ücreti neyse 22.000 TL diyor kafam karıştı Ne yapsam bilemedim