Anneolmayolundaa Sevgili anneler bugün sabah ilk defa demir ilacı başladım normalde bulantılı bir hamileliğim olduğu için sabah aç karna su içemediğimden demir ilacını sadece 2 yudum suyla içtim kafamı kaldıramıyorum bulantım var 3 kere çıkardım afedersiniz hiç bir şey yiyip içemiyorum 17. Haftadayım başına gelen var mı ne önerirsiniz
Hulo2105 Anneolmayolundaa tadı mı kötü canım. Ben ferrum içiyorum hiç tadı yok. Doktoruna danış belki başka ilaç verir
Deletedmom_88 Anneolmayolundaa ben demir ilacımı kahvaltı ve öğle yemeği arasında alıyorum. Kahvaltıdan 2 saat sonra falan. Doktorunuza söyleyin belki öyle bir çözüm sunar size de
Naciyemutlu Anneolmayolundaa devletin verdiği maalesef yan etkisi çok fazla. Oquen marka alıyorum tüm vitaminleri bitkisel içerik olduğu için hiç bi yan etki yapmadı rahatladım. Ferrum kabızlık yaptı ciddi manada diğeri de bulantı ve kusma.. sonra da devletin yazdığı vitaminleri almamaya başladım sorunsuz kullanıyorum
Anneolmayolundaa Hulo2105 hap şeklinde tadı yok ama 4. Oldu ne yesem çıkartıyorum 1 bardak su içemedim hala bu saat
birkimseee Hulo2105 Ferrum bana da verdi doktor sabah aç karnına mi içiyorsunuz kaç saat sonra kahvaltı yapmak gerekiyor, unuttum ben onu içmeyi artık yarın başlarım inşallah
elmaelmaelma Naciyemutlu ocean mı demek istediniz? Ferrum bende de çok fena kabızlık yaptı, başka marka denedim o da aynı.
Newmomanddad Ben feramat kullanıyorm. ben kahvaltıdan 2-3 saat sonra öğle yemeğinden yarım saat önce atıyorum. Eczacım miden çok bulanrsa yemek sonrası da içebilirsin etkisi biraz azalır ama bulantı yapmaz demişti.
Anneolmayolundaa biranne__ çok teşekkür ederim yarın gece deneyeceğim uyumadan önce acaba o nasıl olur
biranne__ Anneolmayolundaa yani öyle içende var duymuştum her türlü bulantı varsa gidin ilacı degişin aile hekimide değişiyor
miavega Anneolmayolundaa merhaba gece içmeyi denediniz mi? Ben de sizin gibi sorun yaşıyorum da gece içince mide bulantınız azaldı mı acaba
Fatma_ecem4 Anneolmayolundaa bende öyleydim su icemedigim için kan hapıni bıraktık bir demir serumu yaptılar sizde öyle diyebilirsiniz midem çok kötu dedim tmm Burak bı serum yapalım dediler doktarunuza danisin
gizbirhil Anneolmayolundaa gece alarm kur en derin uyku zamanı iç geri yat hem uykulunoluyor insan hissetmezsin
Naciyemutlu elmaelmaelma evet yazım yanlışı olmuş. Bende hiç bir yan etki yapmadı tüm vitaminimlerşm o marka. Ferrum beni öldürdü desem yeridir. Kabızlık yanında kusma bile yaptı ben bide geç başladım kan oranım baya yüksekti 25. Haftaya kadar kullanmadım. O bi haftalık ferrum gitsin hafızamdan ne berbat bi dönemdi
Anneolmayolundaa Bugün yaşadığım olay normal mi endişeleniyorum acaba diyorum acile gidip serum mu takılsam çok sıvı kaybettim
elmaelmaelma Naciyemutlu beni de çok kötü yaptı, 4-5 gün tuvalete çıkamadım, çatladım resmen. Değiştirdim, şimdiki de biraz kabız yaptı. Bi de ocean deneyeyim. Ferritinim 3e düşmüş bi de demir hapına rağmen 😞
Emrhn Anneolmayolundaa doktorum ferro sanol vermişti o kadar kötü yapmıştı ki ölüyorum sandım defalarca çıkardım zehir içtim sanki hemen doktoruma mesaj attım ocean microfer önerdi onda hiç sorun yaşamadım canım
Naciyemutlu elmaelmaelma baya düşmüş canım ama düzenli içersen toparlarsın inşallah. Yiyeceklerden de almaya çalış etki eder belki ben destekliyorum o şekil. Bide çay ve süt ürünleriyle birlikte almamak lazımmış