annevebebek17 Kızlar nasipse bir oğlum olucak ismini Doruk Mert istiyoruz eşimle kim duysa dorukta neymis bilmem ne dediler sizce güzel mi?
Bahar2210 annevebebek17 bizim şuan cinsiyeti belli değil ama ilk kızımın ismi Duru ikinci erkek olursa bizde doruk düşünüyoruz kız olursada doğa
Myrtle annevebebek17 gayette guzel ismiyle yaşasin 🙂. Bu milletin zaten her seye yorumu beni cildirtiyor. Begenmiyorsan kendi cocuguna koyma benimkine niye karisiyorsun. Herkes isim koyarken duyuyor boyle seyler.
annevebebek17 Bahar2210 doğa ve duru isimleri de çok güzel beğendiğim isimler arasında dorukta olsa hepsi birbirine uyumlu hayırlısı olsun inşallah 😊
annevebebek17 Myrtle Allah razı olsun amin 😊 Soruyorlar birde beğenmiyorlar laf ediyorlar bende anlamıyorum büyükler daha değişik düşünüyor 🤷♀️
mavikalpvemavikalp annevebebek17 size tek tavsiyem kimseye söylemeyin Herkes çok konuşuyor ve boş konuşuyor siniriniz bozuluyor ister istemez Eşinle aranda kalsın sizin içinize sindiyse gerisi önemli değil Soran olursada bulamadık daha düşünmedik dersiniz😊
annevebebek17 mavikalpvemavikalp o kadar haklısınız ki teşekkür ederim genelde takmıyorum zaten kendi bildiğimizi koyarız da ısrarla büyükler sorunca söylüyorum sonra direk oda neymiş diyor bana gelenler geliyor gençler daha anlayışlı bizim gibi☺️😊
Hazalaskin annevebebek17 hayır çok hoş ama doruk ismine nedense hep dorukcum demek geliyor içimden 🫢🤣 kadın dizisini izleyenler ne demek istediğimi anladı 🤣
annevebebek17 Hazalaskin ahaha bende izledim o diziyi ve akima benimde geldi emin olun 😂😂 Ben zaten hep dorukcumm derim oğluma onu kullanırım 😊
mavikalpvemavikalp annevebebek17 evet bende her söylediğimde pişman oluyorum ay o nası isim ay o isimli çocuklar çok yaramaz oluyor bilmem ne En iyisi söylememek bulamadık diyorum🙃🙃😅😅
annevebebek17 mavikalpvemavikalp herkes çok biliyor çünkü Allahım sanki kötü anlamlı isimler koyuyoruz 🤷♀️🤣