Merhabalar hamileliğimin başından beridir ssvd bekliyordum ama 40. haftaya yaklaşmamiz 32. haftada başlayan gelişim geriliği ve artık suyun çok çok azalması sebebi ile (normal doğuma dair hiç bişey yoktu ağrı sancı vs) doktorum daha fazla riske atmak istemedi pztsi son kotrolde bugune gün vermişti (hastanem Mamak devlet hastanesi doktorum Tuğrul Başar) ben ki çok korkarak geldim çünkü normal doğum ve sezeryan yaptım ikiside çok kötü geçmişti sezeryan özellikle bir çok komplikasyonu da yaşadım bı öncekinde çok telasliydim aynı şeyleri yasarmiyim diye onlar kesinlikle doktor hatalarıydi ve travma sebebi oldular. Burada sabah geldik giriş yapıldı 9 buçuk gibi girdim ameliyata spinal yapıldı bı önceki spinal tutmadıgi için kesiyi hissettim acilen genele dönmüştü ameliyatim bunda korkularımi dile getirdim anestezi ekibi hemşireler herkes çok tatlıydı korkma iyice uyusana kadar bekleriz dendi ve öylede oldu acele etmedi kimse iyice uyuştu basladilar Tuğrul hocanın estetiği çok iyi daha önceki kötü dikisi düzeltir demişti hemşire girmeden kesinlikle öyle oldu gördüğü gibi onceki dikiş yerini düzelteyim dedi🤗 kötü doku parcasini vs çıkardı tuplerimide baglaticaktim onu yaptı tüpün biri sivi dolmus görüntüsü kötü dedi tamamen aldı patolojiye gidicek dedi digerini bağladı baya baya ugrasti hocam Allah razı olsun korktugumun zerresi olmadı his falan yoktu cekistirmeler hissediliyor midem falan bulandikca hemen ilaç verdiler anestezi ekibi hemsireler elimi tuttu sohbet muhabbet müzik eşliğinde her detayı anlatarak yardımcı oldular bebeğimi gördüm doğunca ikisinde bayilmaktan gorememistim çok istiyordum Allah kalbime göre verdi çok şükür kısaca doktorum ekip hemşireler çok tatlı dilli guleryuzlu insanlar odalar tek kişilik bugün sadece 3 doğum yapan var kimsecikler yok sessiz sakin ilgi alaka güzel burada doğum yapmak isteyenlere aklında soru işareti kalanlara cani gönülden tavsiye ederim bizim hikayemiz bu kadardı teşekkür ederim uzun oldu ama 🤗