cyirm Merhaba pazartesi günü adetime 2 gün kala beta 83,93 tü dün tekrar kan verdim 128,33 çıktı doktorum da sınırın biraz altında dedi yarın tekrar kan vereceğim böyle olup sonradan beta değeri artan var mı
momofmychildren cyirm değeriniz yavaş artıyor sizi üzmek istemem ama muhtemelen sağlıksız ve kimyasal gebelik benim de yavaş artmıştı ama yine de yükselme var diye sevinmiştim maalesef ki sağlıksız gebelik olmuştu
ucigdem momofmychildren kürtaj olduğunuz mu yoksa ilaç verıpde mı düşürdüğünüz aynı durumu yaşıyorum yarın anestezıden gün alıcam
momofmychildren ucigdem benim kimyasaldi ilaç ve kürtaj yoktu kanamam kendiliğinden oldu ancak kanamadan birkaç gün sonra tekrar beta yükseldi düşmedi bu yüzden doktor dış gebelikten şüphelendi ve kürtaj oldum Ama korkmayın çok kısa süruyor ve kürtajdan bir ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 5 aylık olduk çok şükür 🙏🏻
ucigdem momofmychildren pekı uyuşturuyorlar mı agrı felan oluyor mu Rabbım sağlıklı kucağını almayı nasip etsin bebegınızı🤲
momofmychildren ucigdem genel anestezi oldum 5 dk operasyon sürdü kendime gelmem odaya çıkmam felan 20 dk sürdü 1 saat odada kaldım doktorum muayeneye geldi ağrı kesici vurdular antibiyotik yazdı ve taburcu oldum 3-4 gün kanamam sürdü 4 gün sonra beta bakıldı sıfırlandı doktorum kendini iyi hissettiğinde tekrar deneyebilirsiniz dedi gün aşırı ilişki deneyin dedi öyle yaptık ve hamile kaldım 🌸 Hiç korkmayın zorlu bir süreç değil 🩷
cyirm Bhraydn2708 Bhraydn2708 pazartesi 83 tü çarşamba 128 yarın tekrar vericem normalde dün regl olmam gerekiyordu