Beybitooo Kızlar 19+4 bebiş çok hareketli doğuncada böyle olursa yandım önceki hamileliğim böyle değildi bu beni çok şaşırtıyor hiç durmuyor sizde durumlar nasıl 🥰
sutlukahve Beybitooo benimki de asla yerinde durmuyor inşallah doğduğunda da bu şekilde kıpır kıpır olmaz 😂
2prensesannesiiii Beybitooo benim plesenta önde olduğu için zayıf hissediyorum hareketlerini 22 haftalık oldum başlarda netti sonradan böyle zayıf hissettim sebep buymuş
Beybitooo sutlukahve özellikle uzanayım yatayım heralde ayağa kalk diyor diyorum hiç mi uyumuyorlar acaba umarım 9 ay yorulup doğunca uyurlar 😂
sutlukahve Beybitooo geceleri pek uyuyamıyorum ben ne zaman uyanıksam maşallah oğlum da benimle uyanık tekmeyle eşlik ediyor uykusuzluğuma 😂😂 inşallah dediğin gibi şimdi yorulurlar 😂
Beybitooo sutlukahve galiba erkek bebek sorunsalı 🥰😂😂 çünkü kızım bana hiç bunları yapmamıştı sakin bir bebekti 😂
Beybitooo 2prensesannesiiii aaa öyle miii benim arkaya yerleşmiş ondan net hissediyorum çünkü doktor amniyonsentez yerine cvs yapacaktı yapamam plasenta arkaya yerleşmiş dedi