Ayeme Merhaba pazartesi günü kanamaya hastaneye gittim ve düşük yaptıgımı söylediler acaba düşükten sonra herhangi bir muayne olmam gerekir mi doktor bana düşük yaptın dedi sadece o kadar
Serendipity16 Ayeme kimyasal gebelik falan olmuş olabilir o yüzden muayeneye gerek görmemiştir ama bence yine de muayene olun derim
guness23 Ayeme benimde 4 5 haftalıktı bende düşük yapmıştım ağustos ayında kese düşmüştü ama doktor ultrasonla bakmıştı küçük olduğu için kürtaja gerek yok demişti isterseniz yinede bi doktora gidip muayene olun
Nissyoo Ayeme evde düşürdüm gece yarısı hastaneye gittim keseyi düşmüş dedi yedi haftalıktım kanama 10 gün icinde kesiliyormuş bitince normal muayene gel icinde birşey kalmışmı diye bakıcaz dedi sen de öyle yaparsın kanaman bitince doktora muayene ol
Merve__26 @Nissyoo düşükte kanama yoğunluğu nasıl geliyordu normal adet gibi mi daha fazla mı şu an bende yaşıyorum 🥺
Nissyoo Merve__26 ilk gün yoğun kanama geldi bildiginiz su döker gibiydi 😔 sonra git gide regl kanamasına döndü içinde bazen ufak parça gibi şeyler olabiliyor benim şuan 4yada 5.günüm regl bitmeye yakın gelir gibi geliyor kahve geldigi de oldu
Nrsnaydmr Merve__26 daha yoğun bı kanama gelmişti benden parçalarımdan akacak kadar diyeyim. Ama benim haftam büyüktü. Belki ondandır
Kubra2602 Düşük neden oluyor? Mesela ağır kaldırdınız da sonra mi kanama başladı. Yoksa çok dikkat ederken birden kanama mi başlıyor
Nrsnaydmr Kubra2602 Allah nasip etmediyse yattığın yerde düşüyor. Ben çok dikkat etmeme rağmen tutunamadı düştü.
Ayeme Kubra2602 ben hiçbirşey yapmadım eşim iftarda dahi yemek hazırlatmadı bana yat dedi erken öğrendik dikkat edelim ama malesef ne yaparsak yapalım olmadı Rabbim verdi o aldı dedim
Nissyoo Merve__26 hiç bilmiyorum 4-5 gündür devam ediyor tam kesilmesini bekliyorum ben de doktora gitmek icin
Nrsnaydmr Merve__26 ben de 15 gün sürmüştü kanama. Sonra 3 4 ay kadar düzensiz regl gördüm geç geç olmaya başladım ama sonra düzeldi çok şükür.