Ayse6575 3 yil korunmasiz denedik. 3 kere rshim filmi iki kez de klomen catlatma ignesi oldum gebelik yine olmadi. Esimdede bendede bi sorun yoktu cok sukur ama olmuydu nasiphimizde o zaman olmkcagi varmis demek ki. Klomenden dolayi kist oldu ikisindede. Baktim bu boyle olmicak bida doktora dahi gitmedim en son ocak 2023 ayinda gittim. Mayis suinda hurma polenini duydum onu kullanmaya basladim. Umreye giden komsumdan rica ettim umreden getirdi. Yani sira sadece iliski oluyodu baska hic bisey yapmadim. Mayis haziran temmuz ayinda bu poleni denedim. Yine gebelik olmayinca esimle karar verdik asilama deneyelim dedik 3 eylülde regli gunumdu o gune gore dkktorumdan randevu aldim. O ay hic gebelik icin iliskiye dahi girmedik hatta o ay diyodum kesin asilama ile hamile kalicam diue emindim resmen buna. Regli gunum geldi derken 4 gun geciktim mecbur alsigim randecuyu da erteledim regli olauim o zaman alirim dedim. 4. Gunde kan verdim baktik ki hamileyim. İnan ki bi sorun yoksa ugrasmaya bile gerek yok olcagi vsrsa zaten rabbim ordana bi engel bile olsa o cani veriyo merak etme. Hurma polenininde faydasi olmusmudurxbilniuor emin degilim ama 3 yil korunmasiz deneyip 3 ay onu denedikten somra oldu. Hamile kalmami tamamen ona baglamiuorum yani stresten de uzaktik aklimda hamile kalmak icin iliski de yoktu. Bu süreçteki en en önemli sey stres. Kafandan silmen gerekiyo herseyden once. Bana hep diyolardi bak burda bile kac kere okudum kafandan sildigin zaman oluyo diue inanmiyodum kafamdaki o dusunce ile hamile kalmam arasindanki baglanti ne sanki diyidum ama inan ki oyle degil. Kafanda sil, sadece iliskiue gir o kadar. Simdi 33. Haftslik ogluma hamileyim rabbim isteyen hak eden her kadina nasip etsin insallah. Sakim umudunu kaybetme, hic denemekten de vazgecme. Ama denerken aklinda gebelik olmasin ☺️☺️