10da ameliyata alinacaksin 8de burda ol dendi gittim hemen gelip kan ve idrar aldılar sonra sonda takılırken canim cok yandi bagirmisim normalde sesi cikmayan biriyim ama bu hikayede cokca isyan var :( Sonra 10
10 gibi ameliyata girdim 10.38de bebek dogdu baktiginda kisa sure ama bana sorun… Spinal icin iki omurga arasina igne sokuyolar dibine kadar girdigini aci bi sekilde tecrübe attim. Yetmedi 3 kez pespese deneyip beceremeyip kendini kasıyorsun dediler bana (agzima sicildi istemeden refleks olarak tepki vermis vucudum) olmuyo istemiyorum genel anestezi verin bana ded gozyaslarim sel o an bilen bilir burnum tikandi salya sumuk. Dur uyusturucam dedi uyusturucu igne yapti 4.de soktu basardi 🤝 ayaklar bacaklar hemen uyustu poset gibi kaldim. 3-4 kez tansiyonum dustu kollar iki yana açık omuzlarim iğnenin etkisiyle asiri agriyor ama oyle boyle değil ben herseyi unuttum omuzlarım cok agriyo diye agliyorum. Aci hissetmedim tirnak deger gibi asiri hafif bir his ve cokca itme cekme. Bebeği aldiktan sonra karnıma kaburgalarima bir bastirdi nefesim kesildi resmen. Sonra bebegi yanagima dokundurdular falan. Ikinci fecaat kisma geçiyorum. Saatlerce uyusuk kaldiktan sonra bacaklar açılınca yuruyus yapmaniz isteniyo. O kadar canim yandi ki salya sumuk yine. Bu dediklerim dun oldu bugun hala dikislerim acayip aciyo oturmak kalkmak zulüm, asiri bir gaz sancim var ve cikmiyor serumlarla hafifletmeye calisiyoruz. Tek guzel yani var bebegim. Bir daha asla spinal olmam hatta bebek yapmam muhtemelen…
Amacim korkutmak degil yaşadıklarimi paylasmak.