Emellll67 @Esba2019 Benim tüp bebek canım 27 haftalık olcaz bu haftama kadar hep tüp bebek dr um takip etti..Benim dr um da idrara sıkışıkken ölçüyor.Alttan ölçüm yapacaksa o zamanda sıkışık olmaman lazım.16 haftalıkken 35 mm çıktı ölçüm ve 2 ay hep yattım neredeyse ve progestan fitil ve iğnesini oldum onun yanında kasılma olmasın diye magnezyum başladı dr um.21 haftalıkken perinatolog ölçtü 38.5 mm gayet iyi dedi..24 haftalıkken tekrar kendi dr um ölçtü 40.3 mm çok iyi dedi ve iğneyi artık bıraktırdı ve işe başlayabilirsin dedi.İşe başladım tabi korkuda var 25 haftalıkken iş yerime çok yakın hastanede bir dr a baktırdım 25mm dedi ve ben tabi şok😞Ertesi gün kendi dr uma gittim ağlayarak 4 kere ölçtü ve 43 mm imkansız 25 mm değil dedi ve banada gösterdi ölçümü ultrasonda🙏Demem o ki gerçekten dr dan dr a da fark var😞Bu hafta kendi dr umda kontrolüm var inşallah ölçüm değişmemiştir🙏Allahım hepimize zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin🙏Zor süreçlerden geçtik Rabbim yardımcımız olsun🙏