serra88 Kizlar bugun 15 haftalik olduk🌺 ama hala kendime gelemedim😄😒 yorgunluk var uzerimde, gunluk islerimi bile halledemiyorum, siz neler yapiyorsunuz biraz motive edin beni 🌸 nasil hissediyorsunuz kendinizi?
Deletedmom_87 serra88 bizde avokado olduk bende sürekli yorgunum adet olacakmış gibi sancım var uykuya doyamıyorum başımı zor yastıktan kaldırıyorum bide oruçta tutuyorum
2512 serra88 bizde bugün 15 haftalık avakado olduk😍 ama işyerimdeyim çalışıyorum halim pek yok göğsüm ağrıyor ama üretimciyim koşturuyorum 😀
ilaxidexi serra88 biz de 28+3deyiz ve karnabahar olduk, her şey yolunda, hafif miskinlik var ama ona takılıp yatmıyorumm, boll boll hareket lazım 💪🏼 bebiş de çok hareketli bazen canımı yakıyor ama maşallah diyelim 🧿
Smyykrc- Bizde avokado kadarız ama 2 gündür ciddi baş dönmem ve bulantim var ilk zamanlarda bu kadar olmamıştı beni çok zorluyor 😔 serra88
Giizemliiiiiiii Bizde 15+4 avokadocuyuz :) herşey yolunda. Yalnız değilsin ben de aynı şekilde uykulara doyamıyorum. Hep uyumak istiyorum. Gün içinde sürekli şekerleme halindeyim
Tugba1tugba serra88 15 haftalık oldum halsizlik yorgunluk var ama 4 yaşında bi çocuğum var mecbur hep ayaktayım gün içinde :)
Essnsr Bizde 15 olduk ve evet yalnız değilsin hepimiz aynıyız bu yolda 😅 mis gibi uykular hiç uyanamamalar gece uyuyamamalar hemen yorulmalar vs vs dengeler şaştı ama geçicek bunlarda😍
Tugceyamac Ben 15 haftalık bugün oldum. Mecburen çalışıyorum. İşim bilgisayarla ama yorucu oluyor evet, sabah erken kalkmak istemiyorum. :(