ermelek1 Adet olmayalı 16 gün oldu arkadaşlar ama hamile de değilim ilk kez adetim gecikti daha önce böyle olan var mı? Direkt gebelik sanmıştım ama değilmişim 3 gün önce negatif çıktı tekrar yapmalı mıyım bilemiyorum kadın doğuma gitsem çatı muayenesi yaparlar diye çok tedirginim çok korktuğum bir olay bu arada adet ağrılarım falan da var
Nnoktaa ermelek1 sadece test mi yaptınız, kan verdiniz mi? Benim testim negatif çıkmıştı kan verdiğimde öğrenmiştim hamile olduğumu.
Moommyyy ermelek1 bende varım 40 gün oldu gecikmenin 10 ncu günü hala adet olmadım hamilelik yok eminim 🙄
Busraltn Benimde 17.gün gecikmemdi bugün şükür sonunda regl oldum günlerdir 10a yakın test yaptım en son 15.gün kan verdim negatifdi papatya çayı ve bal tarçın çörek otu iyi geliyor sanırım doktor adet söktürücü verecekti istemedim 2 gündür 1kez bunları içtim bugün regl oldum. Ama inan o kadar çok geciken var ki bu ay anlayamadım bende
ermelek1 Busraltn bende çok şaşırdım kendime yani bebek sandım ama negatif çıkınca hayal kırıklığı oldu
-37- Aynen geçen ay benimde 18 gün gecikti,ama ben zor stresli bir ay geçirmiştim ona rağmen adet olamamak daha da germisti beni..sizinde öyledir,kafaya taktikca olmuyor düşünmemeye calisin
Moommyyy Peki şöyle bi şey sorucam ben 30 günde bir adet oluyorum diyelim bu ay yumurtlamam geç olduysa adetimin gelmeside gecikir mi kızlar
Merve-metin Moommyyy evet canım geç yumurtlama gördüysen adetin gecikin örnek veriyorum adet günü yumurtlama gördün adetini 14 gün ileri atar bende Eylül ayında yaşadım aynı durumu adet günümde yumurtlama gördüm testle takip ettim o ay sonrasında adetimi 14 gün ileri attı
Moommyyy Merve-metin o zaman benimde o yüzden oldu çünkü adet günüme 2 gün kala yumurtlamam oldu sanırım, akıntıdan anladım
Merve-metin Moommyyy olabilir canım adet gününe yakın yumurtlama gördüysen gecikmen olur büyük ihtimalle ama gecikme olarak sayma onu canım
Moommyyy Merve-metin 2 3 damla kan geldi bi daha gelmiyor dünden beri , adetimin sökülmesi için napabilirim ya
Mozi1605 Merve-metin ya benimde gecikmem var adet günüme yakın beyaz akıntım oldu şuan kasıklarımda batma var ama gelmio reglim tahmini kaç gün sonra regli olur yumurtlamadan sonra
Merve-metin Moommyyy onu doktora sorman lazım canım adet söktürücü dr veriyor genelde ben şimdi bişey diyemem geç döllenme filan olmuştur
Kedicik27 ermelek1 bende hala olmadım adet .yarın evde test yapagim canım .sende evde teste devam et bence