Munevver_bozdogan Lina_alya_aras ben hala adet ağrısı gibi ağrı geçiyorum ya belim de ağrıyor canım bu ağrılar normal galiba
Munevver_bozdogan baharmom35 ilk zamandan beri oldu canım ya hep adet olacakmışım gibi karnım kasıklarım ağrıdı
Lina_alya_aras baharmom35 stres yok canım Allah’ım izniyle güzel sonuç alıcaksın dua et ve bebeğinle konuş 😍
EmineDD Kızlar yine ben ☺️ 11:30da gitcem 15:30da transferim olcak bugün 🤲🏻 Transferden sonra yatış pozisyonunuz nasıl yüzüstü zaten yatılmıyorda düz mü yattınız 🥺 Kafamda binlerce deli sorudan biri
baharmom35 EmineDD nasıl rahat ediyorsan öyle uzan dediler bana ben her iki yana da dönüyorum sırt üstü de yatıyorum ama annemin ısrarı ile ilk gün sırt üstü ve ayaklarımın altına yastık koydum sonra relax
Ysmnpmk EmineDD sırt üstü yattım canım bende ayagimida kaldirdilar öyle bı 20 dk yattım sonra lavaboya kalktım
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan evet canım çift embriyo ne çıkacak bakalım 😍 şansımıza birde seninki çift benim ki tek olmalı değil mi🤣
Ysmnpmk @Munevver_bozdogan @Lina_alya_aras kızlar ne zaman kese görmeye gidiceksiniz doktor bişey dedimi ben bugün 2. Kanımı verdim haftaya pazarteside kese icin çağırdılar
Lina_alya_aras Ysmnpmk evet canım gidicem 10 gün sonra gel dedi ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum inşaallah görürüm 🤍🤲🏻