Moommy Herkese merhaba bakmıyorum herkes hamiş maşallah 🧿 kanlar bile verilmiş vermeyen kaç kişi kaldık
Moommy Umutlabekleyis moralini bozma bugün daha sanırım 7. Günün erken vermişsin yanlış mı hesapladım hamilesin ve yükselecek illa ki 🙏❤️
Arasmom_ Munevver_bozdogan tebrik ederim canım gözünüz aydın allah size bağışlasın çok mutlu oldum 🥹🧿🧿🧿 bizede dua et
Munevver_bozdogan Arasmom_ çok teşekkür ederim canımm ediyorum hep dua herkese rabbim nasip etsin 🙏🏻❤️❤️
Moommy Kızlar size bişey sorucam şimdi bebek oldu diyelim kese görmek için hastaneye gidicem ücretli mi olucak artık yoksa tüp bebek ya en azından keseyi görene kadar bakarlar mı ?
Lina_alya_aras Moommy benim gittiğim yerde daha iki kere kontrol hakkım var bir kese görmek için birde kalp atışı canım
Aabbccc Moommy benim sadece ilk kan ücretsiz di geri kalan herşeyi ücretli verdim ikinci kan kese için ekstra verdim hep
Moommy Lina_alya_aras öylemi ben sormadım yarın kan vericem sorayım hemşireme o zaman teşekkür ederim
Aabbccc Moommy benim 5.haftada Hafif hafif başladı şuan berbat durumdaydım çok şiddetli git gide artıyor
Moommy Markayı değiştirdim onda ilk gün daha belirgindi şimdi yine silik çizgiler çözemedim umarım bi aksilik olmaz
Kubra6642 Aabbccc arkadaşlar belirtileriniz nelerdi bnde 26 mart da tranfer oldum bugün Bel ve kasık ağrılarım ara ara oluyor normal mi yardımcı olur musunuz