Lina_alya_aras baharmom35 hiç stres yapma canım üç gün dinlen birşey yapma çok yatma otur arada yavaş yavaş hareket et lavabon gelirse git ben sabaha kadar saatte iki kere gittim 🌸
Munevver_bozdogan Aabbccc teşekkür ederim canım. Ben bu uygulama da bebek kısmını yapacağım da nasıl yapılıyor son adet tarihini soruyor son adet tarihinin başlangıcınımı yazayım canım
Aabbccc Munevver_bozdogan son adet tarihine göre kaç haftalık görünüyor canım benim kadın doğum hesaplamasına göre 4 gün arada oynuyor canım transfer tarihine göre hesaplama yaptı
Ysmnpmk Aabbccc @Munevver_bozdogan @Lina_alya_aras hep erken gebelik testi yapiyodum bu sefer kaset testle baktım ☺️
Aabbccc Munevver_bozdogan hadi bakalım saglikla ilerlesin bebişlerin😍😍😍😍😍tekrar kan ne zaman vereceksin
Munevver_bozdogan Aabbccc canım internetten baktım ikiz gebeliği olanlara da baktım 300 değer düşük yani ikiz olması için 10.000 falan olması gerekiyormuş. Birisi tek emriyo koydurmuş 300 değerle tek bir tane oldu diyor
Aabbccc Ysmnpmk hadi bakalım hayırlı olsun canım benim sende hamilesin 😍😍😍♥️♥️ darısı inşallah tüm bekleyenlere ve @Umutlabekleyis sanada olsun ♥️
Lina_alya_aras Ysmnpmk ay çok şükür canım var normalde de bu şekilde koyulaşıyor şimdi betaya geldi sıra git yaptır illaki çıkar beta HCG de
Umutlabekleyis Umutlabekleyis şuam bi anlam karmak istemıyorum ama normalde hep 0.100 falan cıkar 1.74 tuhaf geldi ne bilim of keşke vermeseydim moralim bozuldu