Lina_alya_aras Aabbccc inşaallah canım inşaallah Allah’ım hepimize nasip etsin 🤲🏻🩷 hepiniz aklımdasınız aileme haber verir gibi yazıyorum hemen buraya 🥰
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ysmnpmk Aabbccc Günaydın kızlarım 😍 yoldayım kan vermeye gidiyorum 🥹❤️ Dua edin 🙏🏻
Ysmnpmk Aabbccc bakalım şuanlik kremsiz iğne giriyor çok yavaş yavaş sokuyorum deri altına fazla acitmiyor ☺️hiç sorma kız öyle bir bastirdiki uyku olduğum yerde uyumuşum
Aabbccc Lina_alya_aras amin inşallah canım benim isteyen herkese rabbim nasip etsin 🌸burası gerçekten bir aile gibi özellikle şimdi konuştuğumuz kızlar 😍
baharmom35 Munevver_bozdogan Ysmnpmk Aabbccc Lina_alya_aras Kızlar transferden kaç dakika sonra idrara kalktınız ben bir öncekine 20 dk sonra kalktım ama tutmak mı gerekir siz n’aptınız heyecanlıyım 1.30 da transferim var
Aabbccc Ysmnpmk inan en zoru o kan sonucunu beklemek ben evdede hiç test yapmamıştim nasıl agliyordum tır tır titriyordum hastanede🙂
Ysmnpmk Aabbccc iyice dengem sasti valla 😂erken uyumayı sevmeyen ben uykum geliyor normalde 3 e kadar uyanık kalırdım şimdi olduğu gibi uyuyabiliyorum
Munevver_bozdogan Aabbccc ayyy evet ya hepinize o kadar kanım ısınıyor kiii zaten seninle hemşehri çıktık 😂❤️
Munevver_bozdogan Aabbccc sen benim destekçimsin zaten 😍 sizi teyze yapacağım birazdan 🙈🙈🙈❤️❤️❤️ pozitif döneceğimmmm