Ysmnpmk Aabbccc yok canım almadım bulamamıştım başta sonrada unuttum😕ayyy koltukta bı uyuya kalmışım gözümü yeni actim
Aabbccc Ysmnpmk o iyi geliyor canım ben bir kutu bitirdim ikinciyi almayı düşünüyorum 😂 hamilelik belirtileri canım halsizlik ve uyku hali😍
Aabbccc Lina_alya_aras aaa hadi gözün aydın canım benim beta kaç çıktı 😍kese görülür ben 5+3 TE gördüm keseyi😍
Ysmnpmk Aabbccc bakalım şuanlik kremsiz iğne giriyor çok yavaş yavaş sokuyorum deri altına fazla acitmiyor ☺️hiç sorma kız öyle bir bastirdiki uyku olduğum yerde uyumuşum
Lina_alya_aras Aabbccc inşaallah canım inşaallah Allah’ım hepimize nasip etsin 🤲🏻🩷 hepiniz aklımdasınız aileme haber verir gibi yazıyorum hemen buraya 🥰
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ysmnpmk Aabbccc Günaydın kızlarım 😍 yoldayım kan vermeye gidiyorum 🥹❤️ Dua edin 🙏🏻
Aabbccc Lina_alya_aras amin inşallah canım benim isteyen herkese rabbim nasip etsin 🌸burası gerçekten bir aile gibi özellikle şimdi konuştuğumuz kızlar 😍
baharmom35 Munevver_bozdogan Ysmnpmk Aabbccc Lina_alya_aras Kızlar transferden kaç dakika sonra idrara kalktınız ben bir öncekine 20 dk sonra kalktım ama tutmak mı gerekir siz n’aptınız heyecanlıyım 1.30 da transferim var