Ysmnpmk Aabbccc Allah yardımcımiz olsun canım benimde kalcam pert durumda artık etim uyuşuyor ve oturup kalkarken yirtiliyor gibi hissediyorum çok acıyor sağlık ocağındaki bile nereye vurcam şaşırdım dedi beze oluyor ve mosmor diye 😕
Munevver_bozdogan Aabbccc evet sabah gideceğim 😂😂 ama bir yandan da mecburum sabah gitmeye öğlen işe gideceğim çünkü
Ysmnpmk Aabbccc yok canım almadım bulamamıştım başta sonrada unuttum😕ayyy koltukta bı uyuya kalmışım gözümü yeni actim
Umutlabekleyis Kızlar cok soru soruyorum ama kendimi mi kandırıyorum bi yandan korkuyorum bi yandanda diyorum ki galiba tuttu cunku neden 8 gün adetime kala adet agrısı cekeyım cekilirmi sizce yinede
Lina_alya_aras Umutlabekleyis tuttuğu zaman da oluyor canım bebim dün benimde karnım ve belim ağrıyordu adet olucak gibi bende dedim bir an hasta olcam sandım 🌸🩷
Aabbccc Ysmnpmk o iyi geliyor canım ben bir kutu bitirdim ikinciyi almayı düşünüyorum 😂 hamilelik belirtileri canım halsizlik ve uyku hali😍
Aabbccc Lina_alya_aras aaa hadi gözün aydın canım benim beta kaç çıktı 😍kese görülür ben 5+3 TE gördüm keseyi😍
Ysmnpmk Aabbccc bakalım şuanlik kremsiz iğne giriyor çok yavaş yavaş sokuyorum deri altına fazla acitmiyor ☺️hiç sorma kız öyle bir bastirdiki uyku olduğum yerde uyumuşum