Yaseminn2345 Kızlar 37+5′im. Dünden beri sümüksü bir akıntı var. Dün hep açık kahvemsi sarıydı bugün koyu kahve vs geldi. Nişan illa pembe-kirmizi mi olmalı? Hâlâ gelmeye devam ediyor.
Menisaa Yaseminn2345 bildiğim kadarıyla Nisan sadece pembe olmuyor kiminde kahverengi kiminde ise sarı oluyormus sen doktoruna bı danış istersen
sumeyra14 Yaseminn2345 ben de siz gibi yaşadım. İlk kahverengimsi geldi biraz gün aradan sonra sarı sümüksü geldi. Doktor nişan olabilir dedi. Sarı sümüksü akıntının üstünden bı 10 gün geçmiştir. Dün de sümüksü kırmızı kan ile karışık biraz geldi . Ben benimkini anlamadım☺️
Yaseminn2345 Asure123 inşallah öyledir çünkü suyum azaldığı için hafta sonu doğum yapmak zorundayim. Önce suni olmazsa da sezaryen. Kendi sancım gelsin diye dua ediyorum.
sumeyra14 Yaseminn2345 hurma kaynatıp suyunu içmek, çörekotu yağıni saat yönünde karna sürmek , zeytinyağı ile bele masaj, Hindistan cevizi yağı ile göğüs ucuna masaj bunlar öneriliyor. İlk iki dediğim dogal suni sancı metodu imiş. Arastirabilirsiniz
sumeyra14 Yaseminn2345 ayrıca su yenilenebilen birşeymis. Günlük rahat 3.5 lt su için Bana doktorum su miktarını artir dedi. 40. Haftadayim
Yaseminn2345 Ozdemirinannesi- benim dün geldi. Dünkü açık kahvemsi sarıydı. Bugün sabah koyu kahve geldi. Hâlâ açık renk gelmeye devam ediyor.
Yaseminn2345 sumeyra14 Anladımm. Burada okudum biraz kimi nisandan hemen sonra doğuruyor kiminin de üstünden çok zaman geçmiş oluyor. Umarım benim doğumum yakındir. Yarın doktoruma soracağım bakalım.
Yaseminn2345 sumeyra14 Hurmanın kendisini yiyorum. Ananas yiyorum. Ahududu yaprağı çayı içiyorum ama diğerlerini de deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. Bir ilişki kaldı denemediğim korkuyorum ama son çare onu da deneyeceğim.
sumeyra14 sumeyra14 tavsiyem dediğim dogal yoldan doğumu başlatma önerilerini denemeden bol su içip suyunuzun artıp artmadigina baktırın. Su harici sağlıklı giden bir gebelik ise boşuna erken dogumunuz olmasin
Yaseminn2345 sumeyra14 bana da su miktarı son haftalarda artmaz çünkü azalmaya meyilli dediler. Suyu içiyorum 3 litre civarı. Çok çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Yaseminn2345 sumeyra14 bir hafta içinde üç kez baktırdım hepsinde azdı. Sadece sonuncu baktırdığımda tam sınırda dedi. 8′di. Artması benim için mucize olur. Dua ediyorum ama artmasa bile kendi sancımla doğurayım istiyorum çünkü ilk bebeğim ve sezaryen beni korkutuyor. Suni de korkutuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sumeyra14 Yaseminn2345 Hurma ve ahududu açılmaya yardımcı da diğer suyu içmek ve çörekotu yağı sürmek sancı içinmiş . Okuduklarim hep o yönde . Bugün belime zeytinyağı ile masaj yaptıracağım ve adaçayı içeceğim. Adaçayı içmedim. Duruma göre de karnıma çörekotu yağı sürerim ☺️
Mavi6 Yaseminn2345 benim açıklık kontrolünden hemen sonra kahverengi sümüksü şekilde geldi ertesi günde geldi
Yaseminn2345 Mavi6 peki ne kadar zaman geçti üstünden akıntının? Ben de açıklık muayenesi oldum ama pazartesi. Düne kadar da hiçbir şey gelmemişti.
Mavi6 @ Yaseminn2345 açıklık kontrolünden 1 saat sonra kahverengi geldi ertesin gün de geldi 1 gün arayla yani