gozdexx Gebelikte kan değeri düşük olanlar bu süreçte kanınızı en çok arttıran besin veya ilaç neydi?
myavocado gozdexx gebelik özelinde bilmiyorum ama normalde kanı yükselten, yeşil mercimek, bulgur, kara dut, ıspanak, kereviz, bol kırmızı et özellikle kıyma. Aslında ciğer dalak ama tabi hamileleikte yasak onlar. Benim aklıma gelenler bu şekilde.
Kbr-ozcn gozdexx yükselmiyor benim ilk damardan demir takıldı belli süre sonra daha çok düşmüş 7ye bu kez kan tavsiyesi yapildi 8.5 olmus çekirdekli kuru üzüm yiyorum kan arttirir derler ama yok🤷♀️
Missprincess gozdexx benim bebekten önce bile 3 dü şuan nedir bilmiyorum. Ama tansiyonum çok düşüyor ve ben kırmızı et yiyemiyorum normal hayatta da. En çok kırmızı et arttırıyormuş kan değerini.
myavocado Missprincess kırmızı et ben de çok sevmiyorum ama kıyma tüketebiliyorum onu yemeye çalışıyorum, siz kıyma olarak da mı yiyemiyorsunuz, ekşili terbiyeli sulu köfte filan yapıyorum o çok et gibi gelmiyor kolay yiyorum, yoksa normal köfteyi de yiyemem löp löp.