Semanur_34 Yanma hiç bitmiyor ne yapabilirim sürekli damla damla idrarım geliyor ve ağrı yapio nasıl geçer
12_ze Semanur_34 canım ona burdan kim ne yapabilir aynısını bende yaşadım çok yüksek enfeksiyon çıktı bende hastaneye gittim ağrıyla doktor yatış verdi 5 gün hastanede kaldım damardan ilaçla antibiyotik verdiler seni korkutmak istemem ama doktora gitmen lazım yatış vermezlerse en azından antibiyotik verirler .
Gkce27 Semanur_34 doktor antibiyotik, monurol şase vermişti ve günde en az 2.5 litre su içiyordum. İhmal etmeyin ben bu enfeksiyon yüzünden sancılanmıştım
myavocado Semanur_34 hemen doktora gidin Allah korusun bir de hamileyseniz hiç vakit kaybetmeyin, buradan tavsiye ile olmaz enfeksiyon ciddi bir durum.
Haticeburak06 Semanur_34 ben çok geçirdim canım 30 haftada 5 6 kez geçirdim ftil yazdı doktor Başka zaman antibiyotik yazdı Başka zamanda gece içmelik toz yazdı
numix Ben hem hamile olduğumu hem de idrar enfeksiyonu olduğumu öğrendim doktorum antibiyotik verdi ve hamilelikte bir sıkıntı olmaz dedi. Bol bol su içmemi söyledi. Bir an önce gidin bence enfeksiyon daha çok zarar veriyor ilaçtan.
KurkmantoluMadonnaa numix bende hamile olduğumu bilmiyodum antibiyotik kullanmıştım çok şükür hiç bi sorun olmadı
numix KurkmantoluMadonnaa hamilelere verilen antibiyotik var ondan vermişti doktorum 5 gün içtim ve geçti enfeksiyonum şükür