Ketii Bebek odası mobilyalarınızı aldınız mı. Tavsiye edebileeceğiniz marka var mı. Evım küçük olduğu için bol çekmeceli, uzun süre kullanılabilecek bir takım istiyorum .
yusram68 Ketii evin kucukse ikeadan cekmeceli dolap yeterli ilk zamanlar icin yan yana 3-3 veya ust uste olan da var ince uzun 6 cekmeceli
busaslan Ketii eğer eviniz küçükse standart markalardan almak yerine ikeadan kendinize göre dolap yaptırabilirsiniz bence en mantıklısı o olur
BabyAta Ketii 29 bin toplam tutar 3 kapılı dolap, sifonyer, 100*200 montessori ve içine bambu yatak. Uzun yıllar kullanabilmesi için çilek mobilya tercih ettim kalitesi çok çok iyi   
yusram68 Ketii yok bu besik uzamiyo ama besik onerisi yapmamistim tek dolap icin demistim besik de cok guzel ve saglam ama buyumuyor yeriniz varsa odaa direkt montessori alin bence tek kisilik yatakla birlikte ilk baslarda birlikte yatmak kolay olur ve cocuk kendi yataga inip cikar dusme riski olmaz
Cennet_kusum16 2Ka mobilya tavsiye ederim hem uygun fiyatlı hem de çok saglam mobilyaları. Biz komple odayı 10 bine aldık.
busaslan Ketii dolapları istediğiniz gibi seçebilirsiniz içini çekmece sayısını ya da askılık vs yaptıracaksanız enini ayarlayabilirsiniz ama boyları standart bildiğim kadarıyla
Cennet_kusum16 Ketii https://www.instagram.com/2ka_baby_kidsroom?igsh=c2I5YmNjam9naDcx linki bu 2ka_baby_kidsroom diye geçiyor sayfası