Selam kızlar 6 gün önce 38. Haftaya girişte plansız doğumum oldu. Anlatmak istiyorum. 36. Haftanin ortalarindan itibaren idrarımın renginin farklilastigini fark ettim. Su ictigim zaman fosforlu
sarı altın sarısı gibi sabah ilk kalktığımda da kopkoyu renkliydi. Enfeksiyon yoktu aklıma safra gelmişti neyse o öyle devam etti. 37. Haftaya girdik ve ben inanılmaz derecede kaşınmaya başladım önce karnım kaşındı sonra el ayaklarıma sonra sırtıma sonra tüm vücudum hele geceleri cilgin gibi kaşınıyordum. ‘Hamilelik kolastazı’ yazıyordu nette. Doktoruma sordum alt ast bilurubin testlerini istedi. Hemen yaptırdım ve normal çıktı. Doktor da normal kaşıntıdır dedi alerji ilacı verdi. Ben huzursuzdum ve kaşıntılar artarak devam ediyordu
Peşini bırakmadım iki gun sonra sağlık ocağına gidip hatta doktorla tartışıp tüm testlerimi yaptırdım. Alt ast birden yükselmiş 49 50 olmuş tum değerlerim alt üst olmuş safra asiti testim de 32 çıkınca doktorum gebelik kolastazısın hemen alacağız çocuğu dedi çünkü bebeğe geçip ani kalp krizi, plasentadan bebeği zehirleme gibi Allah korusun sonuçları varmis bu meretin. Hemen çantayı alıp gittik iki saat içinde sezeryan oldum. Bebek ters olduğu için zaten her türlü sezeryan olcaktim tarihi öne çekilmiş oldu. Bebeğim elhamdülillah bir zorluk çıkarmadı şimdi sık sık emziriyorum meme ucum cok zorluyor o da zamanla gececek inşallah. Lütfen siz de vücudunuzdaki değişimleri hafife almayın. Allah hepinizi bir avazda bebeğinize kavuştursun. Güzel mucizeler dilerim sizlere 🥰🌸🌸