Yeni1gebelikkk Merhaba kızlar 17+2 haftalık gebeyim ,bugün sağlık ocağından msj geldi yarın izlem ve aşı için sağlık ocağına gelin diye ,bu haftalarda ne aşısı olunuyor , tetenoz 20den sonra oluyor diye biliyorum ben ,bilen var mı ?
Yeni1gebelikkk isum gebelikte sadece tetenoz aşısı olunmuyor mu ? Aşılar hakkında hiçbir birlgim yok 🤷🏻
myavocado isum hepatit b gebelikte olmaz, öyle bir şey diyen olursa asla yaptırmayın, canlı aşı çünkü o zararlı gebelikte yapılması.
Yeni1gebelikkk Gerçekten neden kimse dönüş yapmıyor? Ne zaman post açsam kimse dönüş yapmıyor ama herkes aktif
SeymaOzer0102 Yeni1gebelikkk tetonoz için benide 17. Haftamda çağırmışlardı ben 21. Haftamda gittim bu sabah oldum
BuseBora Yeni1gebelikkk gebelik dosyasını aktif ediyorlar kilonuzu bakılıyor tansiyon bakılıyor birde minik bir cihazları var bebeğin kalp atışı dinleniyor eğer aşı takviminiz varsa aşınızı yapıp ugurluyorlar Bazenn postlarda öyle seyler oluyor bende arama butonundan meraknettiğim şeyi yazıyorum daha önceki konuşmaları okuyorum sizde öyle yapın
Kbrbydk Yeni1gebelikkk tetanoz için randevu filan vereceklerdir izlem sonrasi. Ara ara kontrole çağırıyorlar cagirmalarri da gerek zaten. Giderseniz iyi olur tabi