Melissahan tbrc Anladım çok kötü bir durum hiç düşünmemiştim böyle olacağını 10 gün kullan dedi doktorum kullanamadım bıraktım 9 gün içmiş oldum şimdide kendime kızıyorum 1 gün daha dayanamadın mı diğe inşallah işe yaramıştır
ervaca1507 tatlibebegim_ yapma ya peki rahatsızlığınız tam olarak nedir? Böyle olmasına üzüldüm 10 ay az bir süre değil
tatlibebegim_ ervaca1507 polikistik over vardı ileri seviyede kendiliğinden adet olamıyodum hiç hep böyle söktürücülerle bıraksam 5 6 ay olmazdım sonra tedaviye başladım aşılama oldum 2.aşılamamda tuttu şükür şuan 34 haftalık hamileyim😊
HESA20 Melissahan iyiym canım sağolasın oldum evet 4.günüm bugün 18.gününde geldi sende olursun inşallah canım😔
HESA20 Melissahan adet günümden 18 gün geçti öyle oldum 6 Martta olmam gerekirken 24 Mart’ta adet oldum😐 senin kaç gün oldu
Melissahan HESA20 Benim adetim en son 6 ocakta oldum onsan sonra hiç olmadım yumurta toplamadan sonra oluyormuş böyle ikinci adette geçikmeler ama benim bağa bi geçikti😔
Melissahan HESA20 İlaç bittikten sonra 10 gün içinde adet olmazsan gel dedi canım bekliyorum şimdi olmazsam gidicem