_almirasmom Zeyna_12 evet yPılması gerekılen bısı bebegın butun organları ıncelenıyo 30-40 dk kadar suruyor herhangı rahatsızlık varsa tespıt edılıyor renklı ve sıyah ultrason da bakılıp emın olunuyor 19. Haftada randevu alınması lazım 20. Ve 21. Haftalar arası kesın net sonuc cıkıyor .. bızım haftaya carsamba randevumux var 2. Kızım ılkındede yaptırmıstım
Gozde-38 Zeyna_12 kesinlikle tavsiye ederim doğumdan önce bir bisey çıkarsa önem alırsınız doktorum yaptır damakta kalpte bisey olursa doğumdan hemen sonra müdahale edilir dedi yaptırdım bisey çıkmadı şükür perinatoloji Doktorundan aldım Iştedigim güne verdi
bebegimhayalim Zeyna_12 bende yaptırdım hatta tüm test vs herseyini yaptırdım. En önemlisi de detaylı ultrason zaten kesinlikle yapılması gerekiyor bence… 23 haftada yaptırdım tüm herseyi gelişsin görünsün diye. Özel de takipliyim orada yaptırdım istediğim tarihe hemen verdiler randevu ama devlette yaptircaksaniz en az 1 ay önceden randevu almalısınız. Doktorunuz dan kaşeli kagit alıp onunla kayıt actiriyorsun devlette perinatolojiye
esty35 evet yaptırdım , detaylı ultrason tercihe bağlı bir şey değil bence mutlaka yaptırmak gerkiyor. perinatoloji uzmanları yaptığı için randevuda sıkıntı yaşamamak için erkenden randevu almak gerekiyor.