Mslali sulevisu nereye yakınsın bilmiyorum ama cevizli vera hastanesi didem hanım var sgk 65 tl 🙏🏻 Ailem istanbulda her geldiğimde mutlaka muayneye gidiyorum çok iyi nir doktor 🙏🏻
Minnosaile Milas9 aşırı memnunum , yaklaşık 6 aydır gidiyorum. İstediğim zaman yazabiliyorum , arayabiliyorum. Her soruma cevap alabiliyorum ve sevecen birisi 🙂
Milas9 Minnosaile dönüşünüz için çok teşekkürler 😊 kaç haftalıksınız acaba? Doğum şekliyle ilgili hiç konuşabildiniz mi? Şartlar uygun olduğu takdirde normal doğumu destekliyor mu? Bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili
Minnosaile Milas9 8 hafta olacak yarın , normal doğumu destekliyor. Zaten bir kere görüşseniz devam edersiniz diye düşünüyorum 🙂
Milas9 Minnosaile ben 28 haftalık oldum ani bir kararla kendisiyledevam etmeyi düşünüyorum da o yüzden bu kadar araştırıyorum:)
Minnosaile Milas9 ben Prof. Gittim harici 2 doktora daha gittim memnun kalmadım ama şuan Bilgi hanımdan aşırı memnunum. Umarım tanıma fırsatın olur canım 🙂
Doa sulevisu merhaba bende Maltepe'de oturuyorum. Toprak hastanesine gidiyordum ama bazı sorunlardan ötürü Dragos Bezmialem hastanesine 4 aydan sonra dönüş yaptım. Fiyatlar çok uygun doktorum şahane . İnanılmaz anaç bir kadın. Arkadaşıma önerdim oda çok sevdi o da artık oraya gidiyor.