Funda0441 Kizlar ben 11 haftalık hamileyken kıza benziyor diyordu doktor bu gün gitim cinsiyeti erkek çıktı şimdi 15 haftalık olduk artık değişmez dimi 🤣🤣
asell13 Funda0441 15. Haftada tahminde bulundu kız dedi kesin demiyorum diyerek yanılmadıda kızım olacak inşallah
fermaneva01 Funda0441 doğum anına kadar erkek olup sonra kıza dönen var bacım yanılma payı var 11 haftalık çok erken bence cinsiyet için
Kbr6134 Funda0441 benimkide 14+5 te yüzüstü yatıyordu doktor %99 kız dedi ama ben emin olamadım o pozisyonda nasıl net gördü diye
Rojdademirkol Benim 14 te erkek dedi ama direkt bacagini açmıştı ve bacak arasını gördü. Ondan dolayı degismedi. Bacak arasından görürse netlesir bence öbür türlü yanilan cok oluyor
Tubiksercan Kızlar bende 15 haftalık hamileyim. 2,3 güne kadar az da olsa bi değişiklikler hissediyodum karnımda ama iki gündür hiç birşey hissetmiyorum. Normal mi bu
Rojdademirkol Tubiksercan haraketi kastediyosan çok cokkkk normal. Ben 17 de hissettim oda böyle pıt pıt şeklinde göz seyirmesi gibi. 20.haftada net tekmeyi hissettim. Sonrası hep normal bebekten bebege değişiyor kimi cok hareketli kimi sakin.