mom-2024 Ayazmom___ 12.haftada başladım ben kollarıma bacaklarıma kalçama göğüslerime karnıma kısacası her yerime kullandım. Şuan 16+1 deyim göğüslerim çatlak içinde malesef🥲 karnımda umarım oluşmaz
Lavinya21 Ayazmom___ sarı kantaron ve bio oil kullandım hiç fayda etmedi göbeğimde çatlak yok ama göğüslerim aşırı çatladı
tugbadurmaz34 mom-2024 maalesef genetik bir şey bu bazıları hiçbir şey kullanmasa bile çatlamıyor bazen de kullanmana rağmen çatlarsın ben 18.-20. Hafta gibi başladım kullanmaya şu an 31 oldum çok şükür yok umarım bu haftadan sonra da olmaz 🤲🏻
mom-2024 tugbadurmaz34 evet kesinlikle genetik. Birazda hızlı kilo almayla alakalı bence çünkü ben biraz hızlı kilo aldım direkt göğüslerime geldi sanki kilolarım onunda etkisi var
Su_de tugbadurmaz34 bence de çok haklısınız normalde kilo verip alırken bacaklarım çatlardı benim de hamile kaldım şuan 37 haftalık her yerim çatlar zaten diye hiç önemsemedim bir tane çatlağım olmadı inanır mısınız yırtık çatlak hiçbir şey sadece 2 gündür kaşıntım var
tugbadurmaz34 Su_de aynısı bana da oldu ben 1 kilo alıp versem bacağım çatlardı dedim ben kesin karnım falan yırtılır mor mor çok şükür aksine hiç çatlamadım 😂🙈🧿
tugbadurmaz34 mom-2024 inşallah canım benim ama karnım füze gibi git gide sivirilip büyüyor bakalım ne olacak 😂🙈
mom-2024 tugbadurmaz34 son haftalarda daha hızlı büyüdüğünü söylüyorlar 😂 ayy inşallah bir nefeste doğurursunuz çok heyecanlı bir durum 🥰
tugbadurmaz34 mom-2024 30 dan sonra her hafta büyüyormuş 😂 amin Allah razı olsun sizde aynı şekilde bir nefeste sağlıkla 🥰🤲🏻