Kdrozdmr3455 Merhblr mide yanmasına asitlenmesine ne gibi bir önlem alıyorsunuz ne iyi gelir soda tüketiyorum bı faydasini goremiyorm
Beybun_29 Kdrozdmr3455 geçen soda içtim ateşin üstüne benzin dökmüş gibi oldu🤦🏻♀️ süt iyi gelio baharatlı yiyeceklerdrn uzak ol baharattan da yoğurt iyi gelio elma iyi gelio bana.
Anne8- Kdrozdmr3455 bende 2 hafta öncesine kadar mide asitinden çok çekmiştim doktoruma duruma anlattım gaviscon yazdı bana şurup şeklinde midemin kötü olduğunu hissettikce 1 kaşık aliyorum ve rahatlatıyor gerçekten işe yarıyor bende
Ezgiyldz94 Kdrozdmr3455 dr.onerisiyle gaviskon kullanabilirsiniz ben sakız soda ılık şekerli su iciyordum
sunashn50 Kdrozdmr3455 yarim cay kasigi karbonati agzima atiyorum tadina bakmadan yarim su bardagi suyla yutuyorum
Boncukk123 Kdrozdmr3455 bende öyle maalesef soda , süt , salatalık , yoğurt , rennie şurup hepsını denedim yok yanma olduğu zaman su bile içsem bogazlarımı yakıyor 🥺
Rumeysaparla Kdrozdmr3455 Valla benim de çok kötü sanki ejderha gibi ağzımdan ateş çıkacak gibi oluyorum öyle çok yanıyo ki bol bol su içiyorum soda rennie karbonat yoğurt ne denk gelirse hepsini yapıyorum bi şekil rahatlıyorum ama hangisi tam bilmiyorum 😂
Neslisah-i Normal tahinli bir helva yiyorum rahatlatıyor gece yatarkende reflu gibi olduğu için gaviskon içiyorum, gün içinde de ara ara helva yiyorum omega kullandığım için o da yakıyor helvaya birlkte içiyorum omegamı vitamının kokusu da geri gelmiyor misss
SSenaaa Kdrozdmr3455 bende aşırı vardı hem süt içmeye başladım hemde doktorum ilaç vermedi yediklerine dikkat et dedi baharatlı şeyler midemi yoracak şeyleri bıraktım birde belli bir saatten sonra yemeyi kestim şu dahil içmiyorum o bile gelmiyordu portakal mandalina gibi asitli şeyler de yemeyin uyumadan önce rahatlayacaksinjz
Kucukpandam Kaç haftalık hamilesiniz peki? Ben 13 haftalık oldum ve yediklerim benim midemi çok yakıyor, istifra da ediyorum halen o yüzden boğazımda aşırı yanıyor.