Ea_aylms6 Cleocin vajinal krem kullanan var mı ? Şırınga şeklinde içine krem doldurup vajina içine boşaltılıyor ? Ben kullanıyorum akşam idrara çıkıyorum uyguluyorum sabah idrara çıktığımda krem boşalıyor bu normal mi? Boşalmaması mı gerekiyor
Birisi00 Ea_aylms6 Ben kullandim. Cok derine itmeye korktum 😂 Biraz sıkınca krem disari cikabiliyor. Bide kremin sabah ic camasirina akmasi normal. Birazi da tuvalet esnasinda cikiyor
Ea_aylms6 Birisi00 iç çamaşırıma gelmiyor ve sıktıktan sonra akmıyor ama idrarda akıyor😂 siz kullandıysanız enfeksiyonunuz gitti mi buradaki kişiler enfeksiyon erken doğumu ve düşüğü tetikliyor diyorlar korktum açıkcası
Birisi00 Ea_aylms6 Vallaha canim benim kullanmadigim fitil krem kalmadi gebeliğimin en basindan beri. Suan 31+5 olduk halada cekiyorum. Bu kremi kullandim biraz iyi geldi tekrar basladi. 2 gun once tekrar acile gittim doktor yine yoğun enfeksiyon var yatis yapmam lazim dedi kabul etmedim. Yine fitil-krem verdi vajinal kültür aldi iste sonucum cikmis bakalim tekrar gidicem
Ea_aylms6 Birisi00 ya çok korkuyorum bende cinsel ilişkiden sonra leke geldi test yaptılar bunu kullanıyorum inşallah hemen geçer. Bir de idrarla kremin gelmesinin normal olduğunu doktora mı danıştınız?
Birisi00 Ea_aylms6 Hayir doktora danismadim artik tecrube edindim😂 Krem icinde kalacak degil ya mecbur akacak. Gce uyumadan once sıkacaksın. Kac haftalik oldun
Ea_aylms6 Birisi00 tamam teşekkür ederim ben mi dazla derine inmiyorum acaba dedim😂 16+6 haftalığım siz