Ezgi2301 Buraya 99 günü yazmak ilk indirdiğim zamanlar çok uzunmuş gibi geliyordu su gibi akıp geçti zaman 🥹💖kızımla kavuşmamıza az kaldı isimler belli mi Sizlerde Şafak kaç kızlaarrr durumlar ne yalancı sancılar başladı mı
Ezgi2301 Anneoluyorumm00 bende henüz bi çekirdek almadım😂bizde uğursuzluk olur derler 1 ay sonra almaya başlıycam inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🫶🏻
Anneoluyorumm00 Ezgi2301 ayy evet öyle birşeyde var bende bu tür olaylarda dolayı biraz geciktirdim,, inşALLAH sağlıkla alalım kucağımıza 🤲❤️
Anneoluyorumm00 ressamanne_ aynıyız dün 125 ti bu gün 124 olduk ❤️ sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️ 🤲Senin normal doğum mu yoksa sezeryan mi canım 😊 benim sezeryan ondan dolayı bir iki hafta erken olur 😁
Ezgi2301 Haticeburak06 sağ üst karın bölgenizde hiç geçmek bilmeyen bi ağrınız oldu mu sürekli aynı yerde olan
Bahaarrrk Ezgi2301 ismimiz Zeynep Elfin olucak son 95 gün kaldı sezeryen olursam daha erken de olur hazırlıklara bu ay bitince başlıcam 32. Haftamda işten ayrılıyorum o zamana kadar her şeyi alıp yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum 34 gibi çantam hazır olmuş olur en azından🫶🏻