YeniAnne_25 Hlimee Çevremde 1-2 kişi gitmişti memnunlardı sezeryan olmuşlardı Bende çakmak erdeme gidiyorum genel olarak iyi bir hastane :)
fthnf_ Hlimee Bende sonraki muayenemde Vefa hanıma başlamak istiyorum. Siz gidince yorumlar mısınız 🌸
meeese Hlimee doğum ve muayene ücretleri hakkında bilginiz var mı? Ben de ilk kez Adalet hanıma randevu aldım cumartesi ona gideceğim. Vefa hanım için de iyi diye duydum.
umena Hlimee Vefa hanım bir tanıdığımın doktoru bayagı memnundu kendisi. Ben Hürmüz Ayşe Katrancıya gittim ilk doğumumu kendisi gerçekleştirdi ilgili detaycı bir doktor yoğunluğu çok olduğundan randevusunu kendi sekreteri oluşturuyor hastaneyi arayarak yapamıyorsunuz🌷 İkinci gebeliğim yine ona gideceğim doğum icin
Hlimee fthnf_ canım haftaya çarşamba ya anca alabildim randevuyu bakalım 🤔 Doğumu orada düşünüyorum 💭
meeese Smy17 siz kaç haftalık hamilesiniz? doğum yaptınız mı? tanıdıklarım genel olarak Erdem hastanesinden memnunlar. ben de deneyeceğim.
Smy17 meeese ben doğum yaptım ama adalet hoca da yapmadım. Benim bu doğumum öncesi iki hamileliğim daha olmuştu onlarda adalet hocaya gittim hep be kürtaj oldum kendisi yapmıştı. Ben sonradan riskli gebelik uzmanıyla devam ettim yoluma o sebeple başka hastanede başka doktorda yaptım doğum ama adalet hoca gerçekten iyidir alanında uzmandır 😊
Hlimee Adalet hanım a gittim ben de gayet açıklayıcı ve işin ehli biri tüm sorularıma cevap verdi yönlendirme yaptı , doğumu inşallah orada yapacağım.