Betullkndl ANTI CMV IGG (MİKROPARTİKÜL İMMÜN ASSAY-MEIA VEYA BENZERİ) değerim yüksek çıktı. Korkulacak bir şey korkmalı mıyım? 6+5 haftalık gebeyim
yeni-annelik Betullkndl Igg ler pozitif olduğu zaman Igm lere bakılıyor diye biliyorum doktorunuz sizi en iyi şekilde bilgilendirecektir
erenilhan Betullkndl igg pozitifliği daha önce geçirdiğiniz ve bağışıklık kazandığınız anlamına geliyor. İgm pozitifliği şu an vücutta demek. Yani doktor bana böyle söylemişti.
1prensesannesi__ Betullkndl igg olan hastaliga olan bağışıklığın canım iyi bisey yani bu hastaliga karsı vücudun antikor üretmis demek 😊
Bursem16 Benim de 6 haftada doktora gittiğim de yüksek çıkmıştı Avidite testi yapıldı tam üç kez hepsinde sınırda çıktı ne olacak bilmiyorum bu hafta ikili test yaptıracağım ama muhtemelen yine Avidite testi de yaptırırım
Ahsenin Bursem16 benimde igm 1.27 cktı 6 hadtalgım ama daha bebegide gormedim doktor boş gebelkten süpelendi haftaya tekrar gelcdedi olaki bebegi gorursek asivite testi yapmalıyız dedi cok tedirginim
Ahsenin Bursem16 bende 1 yışdır egzema var acama omu yoksa 2 hfta once sidetli kulak enfeksiyonu geçirdim omu bilemiyorum
Ahsenin Bursem16 senin adiviten yüksek geldi ama ben kulak enfeksiyonu gecirdm 1 hfta once o olabilir die düsünüyorm
Betl35 Bursem16 Merhbaa benimde 6 haftalıkken cmv IgM pozitifti 0.760 degerinde idi aviditem yüksek geldi 0.91 ama güvenemiyorum yinede sizin durumunuz nedir
Ahsenin Betl35 benm igm 1.27 ckmış daha bebegi gormedim ama kalp atısını duymaya gittigimde daha bebek yok dedi gorunmuyo boş gebelik olabilir o yüzdn adicite testi bebegi gormeden yapmadı yarın gidicem iste
Ahsenin 1prensesannesi__ benm benm igg de yüksek igm yüksek ama bagsıklık ta kazanmsım ya aynı zamanda o kdar cok etkilermi bebegimi
erenilhan Ahsenin benim sadece bağışıklık yüksek olduğu için bir şey demedi. Ama aviditeye göre tedavi ediyorlar diye okudum başka kişilerde