UlkerSD Aybuke35 yok canım en son Perşembe kanalda değildi dün de nst de sancı çıkmadı yarın bakalım tekrar nst var🤦🏻♀️ Bir ümit 🕊
Aybuke35 UlkerSD Stres yapma kendine gelmiyor gelmiyor dedikce stresten hiç gelmiyor arkdsmdan biliyorm 42. Haftasında doğum yaptı 😂
aysess Secily bende 38+1 im, bazen oluyor öyle bende bicaklaniyormus gibi cidden. Bu gecede uyurken üç dört kez oldu . Çok can yakıyor cidden ins açılma oluyordur.
Secily aysess inş açılmadır evet ve inşallah inmiştir kanala 🙏🏻 Gerçekten artık ne kadar şiddetli olacaksa olsun sancılarım başlasın istiyorum🙏🏻
aysess Doğum belirtisi olarak bel ağrısı genelde söyleniyor bende ne olsa telaş yapmıyorum, belimin ağrısını bekliyorum hep 😃
Secily Reshaa peki bebek inince aşağı hareketleri nasıl azaldı mı? Benimki çok hareketli hala ama daha aşağıda hissediyorum öZellikle hıçkırıkları baya kasığımda hissetmeye başladım
Reshaa Secily hareketleri synı evet kafası aşağıda olduguiçin kasıklarında hissediyorsun bende öyleyim bavakları yuksrda ayrı oynuyo kolu aşağıda ayrı 😍
Secily YagizAsyaMom şimdi ben de yatıyorum birkaç saattir geçti gibi bu kez bebek cok hareketlendi vurup duruyor 😅
Secily Tomrisinizi sizin daha vakit varmış belli olmaz bi bakmıssınız sancılarınız düzene girmiş😍 benim 39 bitecek hala düzensiz sancı bile yok yani batma gibi var sadece
Tomrisinizi Secily cok sabirsizim yaa nasil gececek 16 gun bilmiyom insallah saglikla o kadar bekletmeden gelir . Allah hepimizin yardimcisi olsun 🤗
Secily Zeynepali evet özellikle şu tekmeler savururken görmek istiyorum ne hallere giriyor elleryle mi ayaklarıyla mı beni dövüyor diye😅😅🤪
1850 Mrvesrkn benımde 1 haftadır var suan 35 olduk. Doktorum başı aşağıda oldugu ıcın hareket ettıkce olur normal dedi.
Yarenelibol Secily bnde 36+4 üm vajinama oturunca batıo böyle gün içinde neden oluyor ama kanala girmesine daha yokmuydu ya🥺🧐 doktpruma sorucam söylerm sizede emin olamadm😞
Secily Tomrisinizi aminn valla son günler geçmiyor diye okuyordum burda hep gerçekten öyleymiş belki de oluruna bırakmak çok kafaya takmamak lazım bilmiyorum ki😀☺️