EmiliAmirli Selam.Arkadaşlar ovitrelle iğnesinin yan etkilerini görenler oldu mu hiç? Bu gün iğneyi yaptırdığımın 5. günü karnımın aşağısında hafif hafif sancı oluyor,şişkinlik oluyor,ishal oldum hatta
Ecexxxxxx EmiliAmirli evet bende cuma günü yaptırdım dün sabah yani çarşamba sabahı 5. Günde büyük bir sancıyla uyandın ağrı kesici içmeden geçmedi sonra güne başladım ama çok korktum kötü bir sancıydı ondan önceki ve sonraki günler hafif ağrılar oldu ama normaldir diye düşündüm
Gozde-38 EmiliAmirli normal Ağrının olması 9 kere belki daha fazla vurunmuşBirisi olarak söylüyorum Rabbim dez vakitte kucağını doldursun
EmiliAmirli Ecexxxxxx cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.araştırdım normal diyorlar,hatta şişkinlik gazda yapıyor.Bende 1 kere biraz şiddetli oldu ama 1,2 saniye sürdü.Sonra her gün hafif hafif oluyor sanki biri bi bıçak saplıyor.
EmiliAmirli Nisanurh1 ilk gün olmuyor,bu gün yaptığımın 6. günü 2 gündür göbeğimin alt kısmında hafif sancılanma oluyor.bi kere biraz çok acı oldu ama 2 saniye falan.Sonra ara sıra hafif hafif
Ecem0707 EmiliAmirli bu benim ikinci aşılamam olucak şimdi yaptırdım Allahım hepimizin hakkından hayırlısını nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻
EmiliAmirli Gozde-38 Söylemeyi unuttum 3 tane yaptırdı dr bana ovitrelle bu gün 6. günüm.İcim rahatladı çok teşekkür ederim.Böyle zaman zaman sanki bıçak saplanıyor.çok korkmuştum
Gozde-38 EmiliAmirli bende. Yaptım 3 tane üst üstte hepsini hazırlayıp koydum art arda vurundum 4 sene tedavi gördüm 3tüp Bebek transferi yaptırdım 1 genetiğe yolladım yumurtam 1 taneydi o yüzden çok yumurta toplattım Bu konularda profesyonel oldum :))) ama suan. Gebeyim rabbim herkese tattırsın
9000 Bende 7 gün önce oldum mide bulantım var kasıklarda ağrım oldu şuan kaşık ağrım yok ama belim çok ağrıyor be bulantı sık idrara çıkma devam ediyor acaba bu durumu yaşayan var mı belirtiler normal mi yoksa gebelik mi var merak ediyorum biliyorum iğneden dolayı pozitif olma ihtimali var ama evde kaset test vardı yaptım pozitif bilmiyorum ümitlendim bi günler de asla geçmek bilmiyor 😨
EmiliAmirli 9000 Merhaba hamile misiniz? İgneyi yaptığınız 7 gün ama 14 gün sonra test yapılmalı diyorlar.Pozitif olmasi iğne yüzünden de ola bilir.Ama Allahtan ümit kesilmez. İğne yaptığım 9 gün oldu ama şuan sadece karnımın aşağısında böyle minik sancılar oluyor.sizde de oluyor mu acaba?
EmiliAmirli Gozde-38 Normal yollamı hamile kaldınız? Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
9000 EmiliAmirli benim bugün 10.günüm göğüs hassasiyeti oluştu evet hafif şekilde ağrılar var ve belimde ağrı var
EmiliAmirli 9000 Bende göğüs hassasiyeti yok.ama ağrı var.Ya hadi hakkında hayırlısı olsun inşAllah hamilesindir