Minik122020 https://hizliresim.com/s6rr2o3 bebegi göremedik normal mı haftaya tekrar gelicem bebek için
Susu13 Minik122020 ben dün gittim kese var bebek görünür gibi oldu ama tam net değildi 10 gün sonra gidicem hem kalp için hem bebek için inşallah içimizi ferah tutalım 💪🏼😍
Betullkndl HavvaKosar bende dün gittim 6+4 dedi doktor kalp atışını duyurmadı ekranda gösterdi. Devlette dinletmiyor dediler
Ayse1-1 Eğitim araştırma hastanelerinin ve devlet hastanelerinin ultrason cihazı çok da kaliteli olmadığı için bebeği göremiyorlar sanırım bebek görünmeyince özele gittim ben orda göründü
Susu13 Ayse1-1 evet evet doktor bizzat öyle dedi ultrason kalitesinden dolayı net göremiyor olabiliriz dedi muhtemelen fetus oluşmuştur zaten dedi bakalım
HavvaKosar Ayse1-1 Doktor bisey demedi ama ultrasonda belliydi yolk kesesi oldugu o yüzdende icim rahatti biraz
Ayse1-1 HavvaKosar yolk kesesi oluştuktan sonra bebek de görünüyor zaten sağlıkla büyüsün doğsun bütün bebişler🐣
Susu13 Minik122020 olmazmı hala var devam ediyor mide bulantım da oluyor ama ara ara başlarda daha fazlaydı