kubranurleo Nasıl bir şey almak lazım acaba. Bazıları daha ağır sert tok duruyor bazıları da hafif kumaş gibi yumuşak. Hangisi daha iyi olur?
yusram68 kubranurleo babybjorn mini aldim ana kucagiyla kombine indirime giriyor beymen onlineda yorumlari cok guzeldi o yuzden onu tercih ettim
Rabiul kubranurleo ben bunu aldım ilk zamanlar normal kanguru ile zor olacağını düşünüyorum bu daha rahat gözüküyor kullananlarda memnun
KuzeyinAnnesi10 Rabiul bend de bundan var farklı markası çok rahat emin olun 1 yaşına kadar kullanabilirsiniz bende normal kanguru da var asla rahat değil o
Rabiul KuzeyinAnnesi10 dimi dışarıda da görüyorum çok rahat gözüküyor diğer kanguru çok teferruatlı tak çıkar ordan sık burdan sık 😆
neanladinyurdagull kubranurleo kumaş gibilere ben güvenemedim süngerli oldum hem omzum sırtım belim daha rahtlat bebeğimide daha güzel kaviyor.İki çocuğumda da aynı kanguruyu kullanıyorum
KuzeyinAnnesi10 Rabiul kesinlikle ve takma yerleri bence kilo aldıkça açılma şansı var çok daha tehlikli canım bu kumaşlar çok rahat ve esnek ya koyuyorsun evde iş yaparken uyuduğu zaman çok rahat çıkarıyorsun yatağına yatırıyorum.