dndugktg Mevasultan1 insallah kıza olurda erkek olunca ne olcak sanki kapiyami atacaksınız saglikli olsunlar
Mevasultan1 dndugktg tabiki de kapıya atmiyacaz sağlıklı kusursuz hayırlısıyla kız dedim kötü birseh demedim ikisi de evlat oğlum.var bide kziim olsun dedim ne kadar kötü düşünüyorsnz
Mevasultan1 dndugktg önce sağlık geliyor tabiki de oule sağlıklı kusursuz eli ayağı düzgün olsun insallh
dndugktg Mevasultan1 aynn öyle yok bende kötü bisey demedim önce sağlıkta onun içinde benimde oglum var bende kiz istiyorum tabiki önce sağlık rabbim iki meyveyide tattirsin insallahh
Elisadeenn Busee-ars Evet doktorlar daha iyi gözlemliyor🥳 benim çevrem ve burada gördüklerim hep erkekti bende dahil😍
Busee-ars Elisadeenn Benimde aynı çevrem hep erkek 😄😄 aman sağlıklı gelsinlerde miniklerimiz başka hiç bişey önemli değil ❤️😍
efecannn2 EmirAsafMomm en son 7 haftalıkjen gitim 12 haftalık olacağız rendevumuz var ama beli olmaz galiba oğlum var inşallah bu kızdır 🤭😊
Mysrkrky49__ Emos_1007 aynı olayı yaşıyorum benımde bır kızım var rabbım oncelıkle sağlıklı hayırlısı olanı sonrada her iki meyveden tatmayı nasıp etsın
Mervem23 Rabbım önce sağlıklı sonra kız isteyene kız erkek isteyene erkek evlat nasip etsin inşallah 🥰benimde gebe kalmam çok zor oldugu için bir oğlum var kız olmasını isterim tabii herseyden önce sağlıklı olsun da 🥰🥰
dndugktg Mervem23 amin amin inşallah Rabbım gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalim insallahhhhhj